‘Ondanks wereldwijd 40 WOB verzoeken kan niet één autoriteit bewijs leveren van SARS-CoV-2’ – Xandernieuws

‘ondanks-wereldwijd-40-wob-verzoeken-kan-niet-een-autoriteit-bewijs-leveren-van-sars-cov-2’-–-xandernieuws

21-12-20 10:37:00,

—————————————————————————————————————————————-

Hoet zit het met de exosomen-theorie, die stelt dat virussen niets anders dan een opruimmechanisme van het lichaam zijn?

—————————————————————————————————————————————-

De WHO heeft eindelijk toegegeven dat de PCR-test door de huidige wijze van gebruik (vrijwel uitsluitend) valse positieven oplevert (2), maar dat is voor de meeste lezers oud nieuws. Er zal géén beleidswijziging uit voortkomen, net zoals de Nederlandse regering niets deed met de erkenning van Marion Koopmans dat de PCR-test geen klinische besmetting kan aantonen. De vaccins zijn er nu, en dat is waar ‘iedereen’ op zou hebben gewacht. Veel belangrijker nieuws wordt dus gewoon genegeerd: ondanks 40 WOB verzoeken wereldwijd kon niet één autoriteit of instantie bewijs leveren van het SARS-CoV-2 virus, in de volksmond ‘het corona virus’ genoemd.

Toen ik op 18 maart het artikel Tijd voor een ander geluid: Bestaat het coronavirus eigenlijk wel? plaatste, kwamen daar flink wat negatieve reacties op. Mensen hadden de – later deels fake gebleken – beelden uit Wuhan en Bergamo nog op hun netvlies staan, waren in paniek, dus vond men het belachelijk en onbestaanbaar dat iemand zich zou afvragen of het coronavirus überhaupt wel zou bestaan.

Ruim 8 maanden later zal zeker de tweede alinea van dat artikel door veel inmiddels wakker geworden mensen een stuk serieuzer worden genomen, omdat voor de vetgedrukte en onderstreepte zinnen inmiddels hard bewijs bestaat (zoals nu de genoemde erkenning van de WHO over de PCR-test), dat we dit jaar in talloze artikelen ruimschoots voor het voetlicht hebben gebracht:

Nu premier Rutte eergisteren heeft toegegeven dat ‘een groot deel van de Nederlandse bevolking besmet zal raken met het virus,’ is het tijd voor een ander geluid. David Crowe, een Canadese wetenschaps- en medicijn criticus, president van de belangengroep Rethinking AIDS en presentator van het radioprogramma The Infectuous Myth, komt in een lang artikel met een waslijst aan wetenschappelijke feiten waaruit zou blijken dat het bestaan van het coronavirus niet eens is aangetoond, en heel veel mensen die in het ziekenhuis belanden waarschijnlijk juist doodziek worden van de medicijnen die ze krijgen toegediend. Ook volgens Crowe kan de coronacrisis wel eens worden aangegrepen om vaccinaties voor iedereen verplicht te stellen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: