Schending Code van Neurenberg betekent de terugkeer naar de methode Mengele

schending-code-van-neurenberg-betekent-de-terugkeer-naar-de-methode-mengele

21-12-20 09:41:00,

De mondkapjesplicht is een gedragsexperiment, een proefneming in gehoorzaamheid, het oplossen van een maatschappelijk onwenselijke situatie en een politieke afweging.

De medische voordelen worden expliciet van het beslissingstraject uitgesloten, omdat het een gedragsbeïnvloedend experiment is, waarvan de uitkomst niet bekend is.

Dit experiment is niet zonder risico’s, getuige de zeer vele onderzoeken die naar de medische nadelen zijn gedaan van het dragen van een mondkapje.

Maar het geëxperimenteer blijft niet beperkt tot het dragen van een mondkapje. In feite is het gehele “corona” gebeuren een groot experiment, maar wel een met medische en psychische gevolgen. Zonder dat wij zijn gevraagd worden we bij wet verplicht mee te werken aan de volgende experimenten, waarbij medische of een psychologische risico’s worden gelopen.

  1. De PCR test is een gedragsbeïnvloedend experiment, omdat er niets wordt getest, maar waar we wel aan mee moeten werken om onze baan niet te verliezen, bewegingsvrijheid te houden, naar de sportclub te gaan, onderwijs te volgen, op vakantie te gaan en aan primaire levensbehoeften te voldoen. Daarnaast is het mogelijk inbrengen van lichaamsvreemd (medisch schadelijk) materiaal niet uit te sluiten en de opname van ons DNA in een databank kan psychische stress opleveren en onze gezondheid beïnvloeden.
  2. De 1,5 meter discipline is een psychologische methode van de CIA uit de 50-er jaren en kan ook psychische problemen opleveren, met stress als bijwerking, met alle medische onwenselijke gevolgen van dien. Het is een experiment, omdat niet is aangetoond dat er sprake is van besmettingen door een niet aangetoond virus door 150 cm sociale afstand tussen mensen te creëren.
  3. De mondkapjesplicht is gedragsbeïnvloeding en de politieke oplossing voor een vermeend maatschappelijk probleem. Onder valse (medische) voorwendselen wordt geëxperimenteerd met gedragsbeïnvloeding. Bovendien hebben talloze rapporten en onderzoeken aangetoond, dat het langdurige hergebruik van uitgeademde lucht buitengewoon schadelijk is voor de gezondheid.
  4. De Lockdown is een bekend gevangenisprotocol om gevangenen onder controle te krijgen. Door deze procedure algemeen en onvrijwillig/verplicht toe te passen op de gehele bevolking, gezond en ziek, wordt dit een experiment in gedragsbeïnvloeding. Het medische gevolg is desastreus: de zwakkeren worden kwetsbaarder gemaakt en de gezonden worden verzwakt.
  5. Vaccinaties die vaak dwingend (vaccinatiepas) worden opgelegd zijn een massaal medisch experiment. De vaccins zijn niet getest en dus niet bewezen veilig en effectief.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: