Krijgen we een zombi-wereld door alle kunstmatige elektromagnetische velden?

krijgen-we-een-zombi-wereld-door-alle-kunstmatige-elektromagnetische-velden?

22-12-20 05:01:00,

Typisch zombiegedrag is dat iemand vreemd denkt (of niet denkt) en vreemd gedrag vertoont. Net of het wezen ontbreekt en de essentie van het bestaan niet (meer) wordt gevoeld of doorleefd. Wezenloosheid of apathie kan voorkomen bij psychische stoornissen zoals depressies. Maar dat hoeft niet per se. Er kunnen ook omstandigheden zijn waardoor er een bepaalde doffe berusting ontstaat en als zelfbescherming de normen en waarden niet meer “gelden”. Een totaal gebrek aan gevoel, aan empathie en een situatie waar iemand de wereld in totale wanorde of verwarring beleeft.

Onverklaarbaar en vreemd gedrag vertonen mensen wereldwijd. Niet iedereen maar het worden er langzaam steeds meer. Steeds meer onbegrijpelijke handelingen en acties van mensen. Het journaal geeft elke dag weer hoe mensen een kort lontje hebben. Verklaar liever waaróm mensen zo prikkelbaar, onrustig, ontvlambaar en a-sociaal gedrag vertonen. Waarom de mensen zombie gedrag vertonen met een verdwaasd en wezenloos blik in de ogen.

Overspoel de mensen niet met het cornona-nieuws maar geef de échte oorzaak van de zogenaamde belangrijke uitrol van 5G,die tijdens de eerste lockdown in 2020 zo stiekem is uitgerold. De vijfde generatie van draadloze mobiele technieken. Een techniek met een hoog gehalte aan kunstmatige elektromagnetische velden (technische EMV door mensenhanden gemaakt). Hoger dan de vorige generaties voor de mobiele technieken (2G, 3G en 4G).

Een voorbeeld van vreemd gedrag uit de eigen omgeving is de ervaring van mijn zus in week 48 (donderdag26 november). Vanaf 1 december 2020 werd, om verspreiding van het corona-virus, het dragen van een mondkapje in Nederland verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit met uitzondering van mensen die vanwege hun beperking of blijvende ziekte niet in staat zijn een mondkapje te dragen, op te zetten of die daarvan ernstig ontregeld raken door bijvoorbeeld een longziekte (astma). De mogelijkheid is dan om:
-een kaartje te dragen waarmee je je beroept op vrijstelling;
-een faceshield (spatscherm) te dragen.

26 november 2020, een vreemde ervaring
Ik verbaas me elke keer, als ik in de winkel ben over het mondkapjesgedrag van heel veel mensen. Omdat ik astma heb en bij het dragen van een mondkapje beroerd en benauwd wordt, draag ik een faceshield. Ja, ik pas me aan ondanks dat ik het nut er niet van inzie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: