Ruim 85 procent Nederlanders wil geen coronavaccin

ruim-85-procent-nederlanders-wil-geen-coronavaccin

22-12-20 03:41:00,

mensen willen geen coronavaccinNet voor de feestdagen worden de reisbeperkingen nog even uitgebreid zodat een maximaal aantal mensen een nare ervaring heeft.

De reden is dat er opnieuw een onzichtbare vijand is opgedoken die met alle beschikbare middelen moet worden bestreden.

Zou er zo langzamerhand nog iemand zijn die de wilde propagandaverhalen van de mainstream media gelooft?

Mensen die geloven dat er nu weer een onzichtbare nieuwe variant van griep, pardon, het coronavirus is opgedoken? Een variant die tot wel 70 keer meer besmettelijk is? Toch opvallend dat het land waar als eerste op grotere schaal wordt gevaccineerd ineens een zeer besmettelijke mutatie “ontdekt”. Zou het zo kunnen zijn dat de bijwerkingen van het vaccin straks worden geweten aan de zeer besmettelijke mutatie van het coronavirus? Want dat er ernstige bijwerkingen zijn is zo langzamerhand breed bekend. Dus wat is er handiger dan als een mutatie zorgt voor problemen?

“De nieuwe variant is mogelijk 70 procent besmettelijker dan de originele variant van het virus”, zei de Britse premier Boris Johnson zaterdag tijdens een persconferentie. Nader onderzoek moet meer duidelijkheid verschaffen.

Er zijn geen duidelijke signalen dat de nieuwe variant ook gevaarlijker is. De kans op een ziekenhuisopname of overlijden is te vergelijken met de kans daarop bij de oorspronkelijke variant van het virus. Ook wijst niets erop dat coronavaccins minder effectief werken tegen de nieuwe variant van het virus.

En om het allemaal nog veel spannender te maken is deze variant van het virus ook nog eens heel moeilijk op te sporen.

De Britse mutatie van het coronavirus zou veel sneller overdraagbaar zijn dan de variant die al rondging en is moeilijker detecteerbaar, schrijft de regering.

Een groter bullshitverhaal dan bovenstaande moet nog worden bedacht.

Het is de zoveelste stap in het nog verder beperken van de bewegingsvrijheid van mensen in aanloop naar de vaccinatiedwang. Want, daar is deze hele show voor bedoeld. Nog meer beperkingen, nog meer mensen die het allemaal spuugzat worden en nog meer mensen die ze op deze manier richting spuit willen dwingen.

Want, ondanks de leugens bij de NOS, gaat het niet goed met de vaccinatiebereidheid. Waar de NOS op basis van 1600 ondervraagde mensen kan verkondigen dat driekwart van de Nederlanders een vaccinatiebewijs wil,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: