Kerst, nieuwjaar – en een prachtige film: “Down to Earth” – NL ondertiteld | Stichting Vaccin Vrij

kerst,-nieuwjaar-–-en-een-prachtige-film:-“down-to-earth”-–-nl-ondertiteld-|-stichting-vaccin-vrij

23-12-20 10:18:00,

Beste Lezers van de Nieuwsbrief van de Stichting Vaccinvrij. Heeft u ook het idee dat het afgelopen jaar in een absurde sneltreinvaart voorbij is gegaan? Waar ZIJN we in beland..?

En hoe komen we er weer uit?

Misschien is de eerste stap dat we zo veel mogelijk normaal doen. En wat ons betreft is dat: onderzoeken wat er aan de hand is, ondersteunen wie er steun nodig heeft, en onbevreesd verder gaan met het creëren van de wereld waarin wij willen leven.

Het team van de stichting Vaccinvrij wenst u fijne dagen, tezamen met uw dierbaren. Wij willen u bedanken voor het lezen en delen van de informatie die wij aanreiken. Moge het allemaal bijdragen om de golven te trotseren en weer snel grond onder onze voeten terug te vinden.

Down to Earth

 
Off topic… maar misschien vindt u ergens de tijd om deze prachtige film te zien tijdens de feestdagen. Moge de beelden en de stemmen uit deze film onze innerlijke wijsheid wakker maken en ons respect voor moeder natuur voeden…

Geniet ervan!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: