Enorme explosie in fabriek van op één na grootste producent van hydroxychloroquine bestanddelen – Xandernieuws

enorme-explosie-in-fabriek-van-op-een-na-grootste-producent-van-hydroxychloroquine-bestanddelen-–-xandernieuws

24-12-20 09:16:00,

—————————————————————————————————————————————-

Gemiddelde sterftecijfer VS ondanks Covid-19 niet hoger dan normaal – ‘Grootste hoax ooit’ ook in Nederland met hulp van braaf blatende bekende systeemslaafjes overeind gehouden

—————————————————————————————————————————————-

Afgelopen zondag vond er een enorme explosie plaats in de chemische fabriek van Sci Pharmtech Inc. in de stad Taoyuan (Taiwan). De knal was zo hard, dat deze in een buitenwijk van de hoofdstad Taipei werd gehoord. Sci Pharmtech is de op één na grootste fabrikant van bestanddelen voor hydroxychloroquine, het door het Westen onderdrukte medicijn waarover het National Institutes of Health (NIH, de Amerikaanse RIVM) 15 jaar geleden schreef dat het 100% effectief is in het ‘vernietigen’ van (SARS) coronavirussen. In een NIH onderzoek werd een corona patiënt binnen 6 uur tijd met HCQ genezen (2).

Bij de explosie vielen slechts twee gewonden, waarvan één zeer ernstig. Deze man raakte voor 90% verbrand en ligt in kritieke toestand op de IC. Uit alle richtingen werd de brandweer te hulp geroepen. Er werden 28 brandweerauto’s ingezet om het vuur, dat naar vijf andere complexen was overgeslagen, te bedwingen.

Op dezelfde dag voeren vijf Chinese oorlogsbodems, waaronder een vliegdekschip, door de Straat van Taiwan naar de Zuid Chinese Zee. Het is onbekend of er een verband is met de explosie, waarvan de oorzaak nog wordt onderzocht. Het afgelopen jaar voerde China de oorlogsretoriek richting Taiwan flink op, en zette dat regelmatig kracht bij met manoeuvres van marineschepen en vliegtuigen, en een aanzienlijke troepenopbouw aan de Chinese kust tegenover het door Beijing als ‘afvallig’ beschouwde eiland.

HCQ niet gewenst, want brengt vaccinaties en ‘Great Reset’ in gevaar

Op 22 augustus 2005 publiceerde de NIH, waar Anthony Fauci sinds 1984 directeur is van de afdeling Allergieën en Infectieziekten, een studie in het eigen officiële Virology Journal, waarin letterlijk werd geconcludeerd dat ‘chloroquine een potente onderdrukker is van SARS coronavirus infecties en verspreidingen… Chloroquine heeft krachtige antivirale effecten op SARS-CoV infectie van primaat cellen. Deze onderdrukkende effecten worden waargenomen… hetzij voor, hetzij na blootstelling aan het virus, wat wijst op zowel een profylactisch als een therapeutisch voordeel.’

Terwijl het NHI al 15 jaar op basis van wetenschappelijk onderzoek weet dat het ruim 60 jaar gebruikte, door de WHO als zeer veilig bestempelde medicijn SARS coronavirussen ‘compleet vernietigt’,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: