NieuweTijd Podcast: Dark Winter en de gelekte Canadese routekaart

nieuwetijd-podcast:-dark-winter-en-de-gelekte-canadese-routekaart

24-12-20 08:41:00,

Op 10 oktober klapte een hooggeplaatste adviseur van de Canadese regering uit de school. Hij of zij (de e-mail was anoniem) onthulde het bestaan van een routekaart voor nog minstens een heel jaar van lockdowns en aanverwante vrijheidsberovende maatregelen. Niet alleen in Canada, maar wereldwijd. Niels Lunsing van de Audiokrant en de NieuwTijd Podcast nodigde me uit voor een gesprek hierover.

Zo vlak voor Kerst met slecht nieuws komen is verre van aangenaam.
Toen dit interview was opgenomen heb ik me dan ook afgevraagd of we het wel moesten uitzenden.

Maar hoe moeilijk ook, dit verhaal moet verteld worden.

De periode tussen Kerst en Oud- en Nieuw is een tijd van bezinning. We kunnen allemaal even op adem komen. Er is tijd om goed te kijken wat ons boven het hoofd hangt en wat verstandig is om te doen of juist om na te laten.

Covid, 5G en de Russen

De Canadese routekaart is een belangrijke bron. Maar ook de website van het World Economic Forum. De kern van alle plannen is daar te lezen. In PR-taal. Niet in de repressieve taal van de geheime routekaart.

Als ik alle informatie van de afgelopen tijd tot een synthese probeer te brengen, dan ontstaat dit beeld voor de komende tijd:

* 5G wordt gefinetuned (small cells) onder dekking van lockdown 2 en 3, zoals de zendmasten onder de dekking van lockddown 1 en in grote haast gereed gemaakt werden voor 5G

* Door straling, isolering, vaccinaties, verlies van werk en perspectief wordt de bevolking (nog) zieker en dat wijt je aan een mutatie van covid-19 die een andere naam krijgt, waarschijnlijk covid-21.

* Er komen false flag cyber attacks op delen van de kritische infrastructuur (zie de oefening Cyber Polygon). Daar krijgen de Russen (of anderen) de schuld van en vervolgens worden meer solide systemen in stelling gebracht (die al jarenlang in voorbereiding zijn in het kader van The Great Reset).
We krijgen te horen dat we nu allemaal uit veiligheidsoverwegingen moeten overstappen op deze nieuwe systemen, zoals geldsystemen, bancaire systemen, identificatiesystemen en dergelijke.

* De werkloosheid gaat door het dak en mensen zonder werk komen als boa’s,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: