Land van de Twee: Het land met twee presidenten | Door Yana Milev | KenFM.de

land-van-de-twee:-het-land-met-twee-presidenten-|-door-yana-milev-|-kenfm.de

25-12-20 08:01:00,

Een analyse van de verkiezingen in de VS in 2020

Een uitzichtpunt van Yana Milev.

De raadselachtige steile opkomst van Joe Biden in de nacht van 3 op 4 november.

Voor iedereen die de verkiezingsgebeurtenissen van oktober 2020 (Election Rallies) in de VS heeft gevolgd, was het op verkiezingsavond 3 november duidelijk dat de Amerikaanse president Donald Trump de verkiezingen met een aardverschuiving heeft gewonnen. Toch werd het, verrassend genoeg, in plaats van feestelijk luidruchtig, verdacht stil. Wat was er aan de hand? Amerika had gestemd, maar de resultaten zijn nog niet binnen.

Het tellen was nog steeds in volle gang, zei hij. TV-zenders en nieuwsmedia hielden drie lange dagen lang de tijd stil, publieke instellingen weigerden Donald Trump te feliciteren. Er was sprake van het krimpen van het lood op een gegeven moment[1]. Op 7 november kondigden TV-stations zoals CNN en de Nieuwsmedia met een knal de nieuwe „President Elect“ aan: Joe Biden. Vanaf dat moment hadden de VS twee presidenten, een „President Elect“ zonder ambt en een 45e president die tot 20 januari 2021 grondwettelijk in functie zal zijn. Dus nu heeft de VS een gekozen president die doet alsof hij in het Witte Huis zit vanaf 7 november 2020 en een president in het Witte Huis die weigert het Witte Huis te verlaten[2]. Tegelijkertijd tonen alle onafhankelijke media de raadselachtige steile curve van Joe Biden (blauwe verschuiving) die in de nacht van 3 op 4 november werd gegenereerd. Zoals nu bekend zijn de stemmachines in de nacht van 3 op 4 november om 3:42 uur gestopt met werken. Tegen 6:31 uur werd de kanteling gefabriceerd: Een stemmingmakerij! Waar komen de stemmen vandaan? Tot op de dag van vandaag is de vraag: Wie heeft de stemmachines op de verkiezingsnacht stilgelegd?

„President Elect“ – Een uitvinding van de wereldwijde media machine.

„President Elect“ is de nieuw uitgevonden titel die de rol van de kandidaat op een slimme manier vertroebelt en suggereert alsof hij al vanaf 4 november in functie is, althans in een ambt dat zeker uitmuntend is.

De wereldwijde felicitaties aan de „President Elect“ op 7 november waren opvallend.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: