Artsen staan op tegen de ‘onmenselijke’ coronamaatregelen

artsen-staan-op-tegen-de-‘onmenselijke’-coronamaatregelen

27-12-20 11:15:00,

‘De stichting Artsen Covid Collectief bestaat uit een steeds groter wordende, actieve groep van artsen die zich zorgen maakt over het huidige beleid.

“Wij zijn gedurende de coronacrisis in een ethisch conflict geraakt door het zien van de schade die de goed bedoelde coronamaatregelen doen. Daar maken wij ons zorgen over. Binnen de artseneed staat het bevorderen van gezondheid en het voorkomen van schade voorop. Gezondheid is meer dan het bestrijden en voorkomen van een virusinfectie. Als artsen hebben wij vanuit ons moreel kompas een verantwoordelijkheid naar alle mensen, met een gemeenschappelijk doel: een evenwichtig zorgbeleid voor alle Nederlanders
vanuit vertrouwen in de eigen gezondheid en zelfregie.”

www.artsencovidcollectief.nl

#volksgezondheid #anyonewhohasaheart #menselijkheid  » Lees verder

%d bloggers liken dit: