DLM Plus – overzicht 2020 – Jaar van hartendemo’s en ontmenselijking – De Lange Mars Plus

dlm-plus-–-overzicht-2020-–-jaar-van-hartendemo’s-en-ontmenselijking-–-de-lange-mars-plus

27-12-20 10:52:00,

In bijna drie honderd artikelen versloegen we het jaar 2020, waarvan een derde ging over de uitrol van de 1,5 meter samenleving. Nooit eerder trokken meer dan 150 landen een lijn in hun maatregelen na daartoe door de WHO te zijn opgeroepen. De 1,5 (of 2) meter maatschappij is in tal van landen ingevoerd zonder dat er bewijzen voor zijn dat het werkt. Zelfs het covid-19 virus is nog niet geïsoleerd, maar desondanks zijn wereldwijd al veel burgers een deel van hun vrijheden kwijtgeraakt in dit bijzondere jaar.

De meesten wachten nu met smart op een vaccin dat hen kan verlossen.

Het jaar stond bol van vrijheidsbeperkende maatregelen, demonstraties, lockdowns en veel, heel veel angst, maar bracht ook veel duidelijkheid over hoe de wereld achter de schermen in elkaar zit.

Verspreidingsgebieden virus

Het begint in januari met dagelijks voortdurende berichtgeving door de massamedia over nieuwe verspreidingsgebieden van het virus na de uitbraak van covid-19 in de Chinese stad Wuhan. Volgens hen is de bevolking weerloos tegen het coronavirus. En dat allemaal omdat er geen vaccin is dat veel tijd vergt om te prepareren. Met geen woord reppen ze echter over de kwaliteiten van ons lichaam om zich zelfstandig te weren tegen welke ziekte dan ook, zoals de mensheid zich al honderdduizenden jaren weert, dankzij ons knappe immuunsysteem. De massamedia en overheden zijn bezig met een wereldwijde campagne voor medicatie en controle.

Mediacampagne

Een ongekende massamediacampagne teistert de Nederlandse huiskamers, waarvan DLM bericht eind februari. Zij bombarderen de bevolking onophoudelijk met nieuws over het coronavirus. Een panel van deskundigen verklaart tijdens een special van de NOS in februari over het virus dat er geen reden tot paniek is. De grote vraag die onbeantwoord blijft, is hoe het komt dat desondanks een wereldwijde mediahysterie over het virus is uitgebroken? Met name in de VS woedt een media-oorlog op ongekende schaal met veel kritische mediakanalen die uit de lucht zijn gehaald. Het spel is in volle gang om de wereld in een verstikkende angstgreep te pakken te krijgen. Dat proces zal iedere volgende maand duidelijker te voorschijn komen.

DLM zet de berichten vanaf begin maart op een rijtje.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: