ALARM: Dokter Heinrich Fiechtner waarschuwt: “Het is een moordvaccinatie” – Frontnieuws

alarm:-dokter-heinrich-fiechtner-waarschuwt:-“het-is-een-moordvaccinatie”-–-frontnieuws

28-12-20 02:45:00,
Onafhankelijk parlementslid, Dr. Heinrich Fiechtner sloeg de Duitse regering en de media om de oren voor hun eindeloze propaganda, verkeerde informatie en nepnieuws over het Coronavirus. In een gepassioneerde toespraak in het Duitse parlement waarschuwde Dr. Fiechtner ook het publiek voor de verschrikkelijke gevolgen van de nieuwe “moordvaccinatie” en drong hij er bij het publiek op aan om zich te verzetten tegen de illegale overheidsmaatregelen.

In een door Rair naar het Engels en door Frontnieuws in Nederlands vertaalde video legt Dr. Fiechtner, een gediplomeerd en opgeleid hematoloog en oncoloog, uit dat hij enkele minuten na het observeren van een nationale televisie-uitzending over de door het Coronavirus geteisterde ziekenhuis intensivecareafdelingen (IC’s) zijn voormalige collega’s in het ziekenhuis belde en vernam dat het ziekenhuis geen enkele Coronapatiënt op zijn IC had. Woedend over deze onverantwoordelijke en politiek gemotiveerde leugens en overdrijvingen, sloeg Fiechnter de politici en hun mediabondgenoten verbaal om de oren.

Ik belde de ICU van zijn ziekenhuis en vroeg om een gesprek met de dienstdoende hoofdarts, met wie ik heb gesproken. Ik vroeg hem: “Hoeveel COVID-patiënten zijn er op uw intensivecareafdeling opgenomen?” Deze ICU heeft 19 bedden, en vanaf gisteren was er geen enkel patiënt meer! Met zulke halve waarheden en complete leugens wordt de wol over onze ogen getrokken. Deze propagandisten die op deze televisieshows worden uitgenodigd met als enig doel paniek en angst te zaaien onder de bevolking.

Bovendien waarschuwde Dr. Fiechtner politici en de media voor het samenvoegen van het aantal besmette personen door geen onderscheid te maken tussen positief geteste personen en positieve testen. Meer in het bijzonder, als dezelfde persoon drie positieve testen in hun medische zorg krijgt, heeft de roekeloze media melding gemaakt van een verdrievoudiging van het aantal geïnfecteerden met drie verschillende infecties.

Verder maakt Dr. Fiechtner zich zorgen over de praktijk van het groeperen van inactieve en actieve Coronavirus-positieve resultaten in een enkele emmer om de angst voor infectie te vergroten. In werkelijkheid moeten de positieve testresultaten worden gecategoriseerd als de testresultaten van degenen die actief drager zijn van een besmettelijke vorm van het virus en van de inactieve dragers die zijn hersteld van het virus.

Dr. Fiechtner is van mening dat de impact van het Coronavirus wordt overdreven om veel van de draconische maatregelen te rechtvaardigen die de burgerbevolking beperken en de inspanningen van de overheid om de bevolking te vaccineren te versnellen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: