De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028 – Xandernieuws

de-opvolger-van-covid-19-is-al-aangekondigd:-de-spars-pandemie-van-2025-tot-2028-–-xandernieuws

28-12-20 08:20:00,

—————————————————————————————————————————————–

Wereldbank: Covid-19 ‘project’ gaat tot maart 2025 duren – Document ‘voorspelt’ dat corona in 2021 muteert en in Zuidoost Azië dieren zal besmetten, die massaal zullen moeten worden afgeslacht – ’s Werelds eerste DNA ‘on demand’ printer, die gebruikt kan worden voor vaccins, commercieel verkrijgbaar

—————————————————————————————————————————————–

Gesterkt door de slaafse lockdown-, social distancing- en mondkapjes volgzaamheid van de bevolking is de Westerse elite inmiddels zo brutaal en zeker van zichzelf, dat niet eens meer wordt verborgen dat de Covid-19 pandemie een gepland project is, dat volgens de Wereldbank tot 2025 zal gaan duren. De opvolger van Covid werd al in oktober 2017 – net als in 2019 met corona het geval was – in een ‘simulatie’ van de Johns Hopkins University aangekondigd: SPARS, dat ‘gepland’ staat voor de periode van 2025 tot 2028. Het lijkt de bedoeling te zijn om in de loop van enkele jaren alle vormen van weerstand tegen de communistische ‘Great Reset’, de VN klimaatagenda 2030 en het gedwongen vaccineren van de hele wereldbevolking te slopen.

‘The SPARS pandemie 2025 – 2028; A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators’ (PDF) was een simulatie vergelijkbaar met het latere ‘Event 201’ in oktober 2019, toen tot in de details werd geoefend op het managen van een wereldwijde uitbraak met een coronavirus. Die ‘simulatie’ werd, zoals u allen weet, in alle opzichten realiteit. In een document van de Wereldbank staat zelfs dat het ‘project’ genaamd ‘Covid-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP)’ tot 31 maart 2025 gaat duren.

Pas dan zal SARS-CoV-2 / Covid vermoedelijk ‘voorbij’ worden verklaard, waarna de opvolger zich meteen zou kunnen gaan aandienen: SPARS, wat een verwijzing is naar de Amerikaanse stad St.Paul waar dit toekomstige coronavirus volgens de simulatie voor het eerst zal opduiken. Dit nieuwe virus zal in of rond 2025 natuurlijk een andere naam krijgen, en zou bijvoorbeeld ook weer in Azië kunnen beginnen.

In het document uit 2017 staat tevens te lezen dat het huidige coronavirus in 2021 zal muteren en grote aantallen dieren in Zuidoost Azië zal ‘besmetten’. Die zullen dan massaal moeten worden afgeslacht. In mijn optiek zal dit een grote hongersnood met enorme aantallen doden gaan veroorzaken, waardoor de bevolking nog zwakker en armer wordt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: