Dokter over coronavaccin: ‘Massaal experiment zoals nog niet eerder werd vertoond’

dokter-over-coronavaccin:-‘massaal-experiment-zoals-nog-niet-eerder-werd-vertoond’

28-12-20 02:33:00,

Veel Nederlandse artsen staan argwanend tegenover het coronavaccin, dat begin volgende maand zal worden toegediend aan burgers. Onder andere huisarts Jan Vingerhoets maakt zich zorgen over het vaccin.

In een bericht op LinkedIn schrijft hij: “Verblind door naïef vertrouwen in een vaccin dat ons opgedrongen wordt, accepteren we dat ons letterlijk de mond gesnoerd wordt, dat we onze naasten niet meer mogen omhelzen, dat we niet meer bijeen mogen komen, dat duizenden failliet gaan, de media gecensureerd worden en nog veel meer. De avondklok, zinloos symbool van onderdrukking, is al geen taboe meer en wekt buitengewoon kwalijke associaties op. Als we ons onze vrijheid laten afnemen, riskeren we, om maar te spreken met een zeer treffend gedicht van een groot verzetsheld, uiteindelijk om meer dan lijf en goed te verliezen. De vrijheid, 75 jaar geleden met bloed en levens voor ons bevochten door moedige helden, wordt geleidelijk voor onze ogen afgebroken. En we laten het gebeuren!”

“Dit gaat over veel meer dan een virus,” aldus Vingerhoets.

Buitengewoon voorbarig en uitermate risicovol

Neuroloog Jan Bonte, die opzij is gezet door zijn werkgever en ook van Twitter werd gegooid, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het coronavaccin. Zijn conclusie? “Wat nu uitgerold wordt, is een massaal vaccin-experiment zoals nog niet eerder werd vertoond, met slechts minimale gegevens over veiligheid en werkzaamheid van het gebruikte vaccin. Het is best mogelijk dat men over enkele jaren concludeert dat deze nieuwe mRNA-techniek tot een veilig en effectief vaccin heeft geleid, maar een dergelijke conclusie is nu buitengewoon voorbarig en uitermate risicovol. Het zou niet de eerste keer zijn dat er ten gevolge van haast en onzorgvuldigheid grote ongelukken gebeuren.”

Hij herinnert ons aan het vaccin tegen de Mexicaanse griep, ‘het door Ab Osterhaus aangeprezen ‘killervirus’ dat bij nader inzien één van meest benigne influenzavirussen ooit was’. “Maar blijkbaar zijn politici, bestuurders, vele academici, en ja, ook vele artsen doof en blind voor de lessen die de geschiedenis ze had kunnen leren.”

Huisarts Felix van der Wissel schrijft over het onderzoek van Bonte naar het coronavaccin:

Dokter Jan Bonte heeft het huiswerk gedaan voor @MinVWS @MinPres @OMT en @rivm Alsjeblieft dames en heren ministers, virologen en collegae, lees zijn conclusie voordat u meewerkt aan grootste vaccin experiment.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: