Test neusspray vaccin: 2500 vrijwilligers krijgen € 4400,- betaald om zich te laten besmetten met corona – Xandernieuws

test-neusspray-vaccin:-2500-vrijwilligers-krijgen-e-4400,-betaald-om-zich-te-laten-besmetten-met-corona-–-xandernieuws

28-12-20 08:09:00,

Het ziet ernaar uit dat dit soort dwangtoestanden zullen moeten worden toegepast als men echt de overgrote meerderheid van de bevolking wil vaccineren.

—————————————————————————————————————————————

Wantrouwen over snelheid en propaganda dwang: Uit peilingen blijkt dat meeste Europeanen geen Covid-19 vaccinatie gaan halen – In Bulgarije gaat slechts 15% zich laten inenten – Zelfs in Zweden groot wantrouwen: ‘Al gaf iemand mij 10 miljoen euro, dan nog laat ik me niet vaccineren’

—————————————————————————————————————————————

Terwijl de vaccinaties er al zijn begonnen, wordt in Engeland, zoals we op 27 november al schreven, weer een grote vaccintest gehouden. 2500 Britten krijgen ieder zo’n € 4400,- betaald om zich te laten besmetten met SARS-CoV-2 om te zien hoe het veronderstelde virus, dat nog nergens ter wereld kon worden geïsoleerd, reageert op een experimenteel vaccin. De meeste Europeanen koesteren echter hetzelfde wantrouwen als de meerderheid van de Amerikanen over de snelheid waarmee de Covid vaccins er zijn gekomen en er nu worden doorgedrukt, en hebben aangegeven zich niet te zullen laten injecteren en zo als proefkonijnen te worden gebruikt.

90 gezonde Britten tussen de 18 en 30 jaar krijgen deze maand een neusspray met een experimenteel Covid vaccin, waarna ze in een afgesloten ruimte in het Royal Free Hospital worden besmet met het coronavirus. Daar moeten de ‘helden’ – ze riskeren namelijk onbekende bijwerkingen en tegenreacties, en hebben een kans van minder dan 1% dat ze eraan dood gaan – dan 2 tot 3 weken blijven. Ook moeten ze zich over een jaar weer melden voor controle.

Het officiële doel is om te ontdekken wat de minimale dosis van het virus is om besmet te worden met Covid-19. Professor Peter Openshaw van het Imperial College, dat het onderzoek uitvoert, legde uit dat de vaccins die op dit moment aan de mensen worden verstrekt volgens hem ‘niet de vaccins zullen zijn die we over 2 tot 3 jaar gebruiken.’ Daarom wordt nu getest welke nieuwe vaccins mogelijk zouden kunnen gaan werken. (1)

‘Groot succes’ reeds ingeprogrammeerd

Noch de deelnemers, noch de buitenwereld hebben echter ook maar enige mogelijkheid om te controleren wat er werkelijk in hun lichaam wordt gebracht, laat staan wat de gevolgen zullen zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: