Covid-19 studie onder bijna tien miljoen mensen vindt geen bewijs van asymptomatische verspreiding – oorverdovend stil in de mainstream media – Frontnieuws

covid-19-studie-onder-bijna-tien-miljoen-mensen-vindt-geen-bewijs-van-asymptomatische-verspreiding-–-oorverdovend-stil-in-de-mainstream-media-–-frontnieuws

29-12-20 08:58:00,

Een interessant artikel van het American Institute for Economic Research (AIER) krijgt steeds meer aandacht nu vragen over de asymptomatische verspreiding van Covid-19, de uitgangssituatie voor alle Covid-verspreiding, in overeenstemming worden gebracht met de meest recente traceergegevens.

Voordat we verder gaan met het artikel frissen we u geheugen even op over het verschil tussen asymptomatisch en presymptomatisch. Asymptomatisch betekent: geen symptomen. U hoest of niest niet, u heeft dus geen klachten. Presymptomatisch, het woord zegt eigenlijk al wat hier aan de hand is. Pre = voor, symptomatisch = dat er klachten zijn.

In wezen is de grote vraag die wordt gesteld: kunnen mensen zonder Coronavirus-symptomen het Covid-19 virus verspreiden? Deze vraag staat centraal in alle huidige maatregelen ter voorkoming van Covid-19 verspreiding. Als er geen asymptomatische verspreiding is, waar gaat deze nonsens van het dragen van mondkapjes en lockdownmandaten dan over?

In een onderzoeksverslag dat op 20 november werd gepubliceerd, wordt een casestudy van bijna 10 miljoen mensen in China belicht. Wat de studie vond was dat er 300 gevallen van het Coronavirus in de bevolking werden gedragen zonder enige symptomen. De wetenschappers hebben de asymptomatische dragers dus opgespoord. De contactopsporing van 1.174 “nauwe contacten” met de asymptomatische dragers toonde NUL transmissie aan. Niet een paar, niet één, maar nul – geen enkele overdracht van het Coronavirus van een persoon zonder symptomen.

De conclusie is niet dat asymptomatische verspreiding zeldzaam is of dat de wetenschap onzeker is. Het onderzoek heeft iets aan het licht gebracht dat in dit soort studies bijna nooit doen. Er was niet één geval. Vergeet de eerdere suggesties van de staats-epidemiologen dat asymptomatische transmissie bestaat. Vervang dat door: niet. Tenminste niet in deze studie onder 10.000.000 mensen.

De studie:

Strenge Covid-19 controlemaatregelen werden opgelegd in Wuhan tussen 23 januari en 8 april 2020. Schattingen van de verspreiding van de infectie na het afkondigen van de beperkingen zouden kunnen leiden tot informatie voor het beheer van een pandemie na de lockdown. Hier beschrijven we een stadsbreed SARS-CoV-2 nucleïnezuur screeningsprogramma tussen 14 mei en 1 juni 2020 in Wuhan. Alle stadsbewoners van zes jaar of ouder kwamen in aanmerking en 9.899.828 (92,9%) deden mee.

Er werden geen nieuwe presymptomatische gevallen en 300 asymptomatische gevallen (detectiegraad 0,303/10,000,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: