Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen – Xandernieuws

hoofd-wetenschap-who:-geen-bewijs-dat-covid-vaccins-besmettingen-voorkomen-–-xandernieuws

29-12-20 09:02:00,

—————————————————————————————————————————————-

(05.00) – Dat het één grote onlogische en tegenstrijdige chaos bij de WHO lijkt te zijn, is de afgelopen maanden wel duidelijk geworden. Soumya Swaminathan, hoofd wetenschap bij de WHO, zegt nu dat er ‘geen bewijs is dat een van deze vaccins zal voorkomen dat mensen daadwerkelijk de infectie krijgen, en het daarom door kunnen geven.’ Ook na vaccinaties zullen mensen volgens haar mondkapjes moeten blijven dragen, en zullen er speciale regels voor reizen blijven bestaan.

De vaccins van Pfizer en Moderna zijn overigens niet eens getest of ze ‘besmettingen’ voorkomen. Het doel was enkel om te kijken of gevaccineerde personen minder snel en minder erg Covid symptomen zouden krijgen. Het absolute verschil met niet gevaccineerden lag daarbij ver onder de 1%.

Binnen enkele dagen zal een andere WHO topofficial Swaminathan wel weer tegenspreken, omdat het rechtstreeks tegen de beweringen van met name Westerse regeringen ingaat dat lockdowns, social distancing, mondkapjes en vaccins toch echt heel erg nodig zijn. En dat terwijl het aantal ‘besmettingen’ is gebaseerd op de voor dit doel zinloze PCR-test, die 90%-95% valse positieven geeft.

Dit bevestigt andermaal dat al deze maatregelen helemaal niets te maken hebben met de volksgezondheid, maar onderdeel uitmaken van één groot gedragscontrole experiment. Nu blijkt dat 95% van de mensen willoos, slaafs en onbenullig de meest onzinnige en diametrale maatregelen slikken, weten de regeringen dat ze de komende jaren feitelijk kunnen doen wat ze willen.

 

Xander

(1) Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Share this article:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: