Spanje gaat geheime databank aanleggen van mensen die Covid-vaccin weigeren en delen met de EU-lidstaten – Frontnieuws

spanje-gaat-geheime-databank-aanleggen-van-mensen-die-covid-vaccin-weigeren-en-delen-met-de-eu-lidstaten-–-frontnieuws

29-12-20 09:01:00,

Spanje heeft aangekondigd dat het een geheim register zal opstellen voor personen die weigeren het Covid-19 vaccin te nemen en deze informatie zal delen met de EU-lidstaten. De Spaanse minister van Volksgezondheid Salvador Illa zei maandag in een interview met La Sexta televisie dat de lijst niet openbaar zal zijn en dat het vaccin niet verplicht zou zijn.

Wat er zal worden gedaan is een register, dat zal worden gedeeld met onze Europese partners… van de mensen die het is aangeboden en die het gewoonweg hebben afgewezen.
Het is geen document dat openbaar zal worden gemaakt en het zal worden gedaan met het grootste respect voor de gegevensbescherming, verklaarde Illa.

Illa legt niet uit waarom Spanje een Covid-dissidentenlijst maakte als het vaccin niet verplicht zou zijn.

De regering verwacht naar verluidt 15-20 miljoen mensen van haar bevolking van 47 miljoen tegen juni te hebben gevaccineerd.

De manier om het virus te verslaan is om ons allemaal te vaccineren of hoe meer hoe beter, aldus Illa.

De verbluffende aankondiging van de Spaanse regering volgt op het initiatief van de WHO om een elektronisch vaccinatiecertificaat te lanceren met de eis dat het vaccinatiecertificaat de standaard wordt voor internationaal reisverkeer. Mensen die weigeren het Covid-19 vaccin te nemen, kunnen zodanig worden uitgesloten van vliegreizen.

Regeringen die een geheime lijst maken en delen van mensen die zich niet aan hun medische tirannie onderwerpen, is een voorbode van een ramp die aan de Sovjet-Unie doet denken.

Italië: “Wie zich niet laat vaccineren, wordt ontslagen”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: