Video van vrouw die weigert om een mondkapje te dragen gaat viraal: “Ik ben er klaar mee!” – Frontnieuws

video-van-vrouw-die-weigert-om-een-mondkapje-te-dragen-gaat-viraal:-“ik-ben-er-klaar-mee!”-–-frontnieuws

29-12-20 04:30:00,
Een video van een vrouw die weigert om een mondkapje te dragen in een warenhuis gaat viraal op social media, met veel mensen die suggereren dat de trotserende vrouw een steeds vaker voorkomend sentiment onder het publiek verwoordt.

Het incident, dat zich voordeed in CVS Pharmacy in Los Angeles, begon schijnbaar toen de vrouw bediening werd geweigerd omdat ze niet voldeed aan de Coronavirus-regelgeving van de staat.

Californiërs is verteld dat ze mondkapjes moeten dragen in openbare of risicovolle omgevingen, inclusief tijdens het winkelen, in het openbaar vervoer of medische zorg bezoeken.

Ik zeg niet dat Covid niet echt is. Ik zeg alleen dat ik niet ziek ben. Ik ben niet ziek en de asymptomatische verspreiding blijkt een mythe te zijn, dus waarom word ik als een ziek persoon behandeld?, zegt de vrouw in de video.

Covid-19 studie onder bijna tien miljoen mensen vindt geen bewijs van asymptomatische verspreiding – oorverdovend stil in de mainstream media

Weet je dat er minder doden zijn gevallen in [2020] dan in [2019]? Het enige wat ze hebben gedaan is alle sterfgevallen hercategoriseren. Dit is niet wat ze ons vertellen dat het is. Het is een leugen. Dit is een leugen, zeg ik je.

Het is een leugen en iedereen gelooft het. En het gaat door, en door, en door zolang ze ons deze leugen voeden en wij ons er aan houden, en ik ben klaar mee. Vanavond, heb ik een breekpunt bereikt, ik ben er klaar mee. Ik weet dat ik geen van jullie hier binnen bereik, het kan me niet schelen.

Ik hoop dat iemand hierbinnen mij hoort en zich gesterkt voelt, zegt de vrouw.

Are more people waking up? pic.twitter.com/pbwBck8tPc

— 🌴 Josh Lekach 🌴 (@JoshLekach) December 27, 2020

Backup:

Volgens de nieuwe richtlijnen moeten ook: “Plaatsen van aanbidding stoppen met zingen en chanten en het aantal aanwezigen binnenshuis beperken tot 25 procent van de capaciteit van het gebouw of een maximum van 100 aanwezigen, afhankelijk van wat het laagst is”.

Bij Fox New’s Tucker Carlson verscheen verleden week acteur Kirk Cameron Cameron en haalde uit naar mensen die die dergelijke bijeenkomsten als “gevaarlijk” bestempelen, en suggereerde dat de media waarschijnlijk gunstiger zijn voor evenementen waarin rellen plaatsvinden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: