De Nederlandse overheid valt (weer) volledig door de mand

de-nederlandse-overheid-valt-(weer)-volledig-door-de-mand

30-12-20 08:00:00,

overheid zorgen over corona, waarom Nog nooit heeft de overheid in dit land zich druk gemaakt over het welzijn van de bevolking.

Nu ineens zijn ze een en al bezorgdheid en kunnen alleen vaccinaties ons bij de rand van de afgrond weghalen.

We zien dat hetzelfde patroon zich eindeloos blijft herhalen. Leugens en nog meer leugen, waarbij alles vol wordt ingezet op de komende vaccinaties.

Niemand vraagt zich af hoe het kan dat overheden die erom bekend staan dat ze nog nooit iets hebben gegeven om de gezondheid van haar burgers, zich nu opeens zo druk maken over het welzijn van datzelfde volk.

Waarom moet en zal alles en iedereen worden gevaccineerd en waarom is een terugkeer naar een enigszins normaal leven alleen mogelijk als iedereen is gevaccineerd?

De volgende afbeelding circuleert op sociale media en laat goed zien hoe bij velen de achterdocht nu toch de boventoon gaat voeren.

vaccinazi’s

Misschien is de toeslagenaffaire nog ergens goed voor geweest, want daarmee is ook slapend Nederland toch wel behoorlijk wakker geschrokken. Als er één ding duidelijk werd door die affaire is dat het welzijn van het volk de overheid en haar ambtenaren totaal niets kan schelen.

Wat ook duidelijk wordt is dat ze zo laf zijn dat ze elkaar over en weer de schuld geven, krokodillentranen huilen en gewoon blijven zitten waar ze zitten en doorgaan met hetgeen ze altijd hebben gedaan.

Een ander aspect wat uit die hele toeslagenaffaire duidelijk is geworden is dat de overheid totaal geen grip heeft op de monsterlijke organisaties die voor haar werken. De belastingdienst is een staat binnen de staat en voert een totaal eigen beleid. De slachtoffers van de toeslagenaffaire zijn op een afgrijselijke manier mishandeld door die instantie en degenen die dat allemaal hebben uitgevoerd zitten er nog gewoon en krijgen waarschijnlijk per 1 januari weer opslag, betaald met ons geld.

Als de overheid geen grip heeft op de belastingdienst, dan heeft het dat ook niet op de GGD, weer zo’n ondoorzichtige club die ondertussen wel een database heeft met DNA van op dit moment misschien wel meer dan een miljoen Nederlanders en groeiende.

Zelfs als je niet gelooft dat men door middel van vaccinaties allerlei nanodeeltjes bij mensen naar binnen kan spuiten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: