Duitse econoom: “Great Reset zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig” – Frontnieuws

duitse-econoom:-“great-reset-zal-een-crash-veroorzaken-die-erger-is-dan-in-de-jaren-dertig”-–-frontnieuws

30-12-20 08:17:00,

De Great Reset is echt, het gebeurt nu en zal leiden tot verwoesting erger – “veel, veel erger” – dan de Weimar Republiek, waarschuwt een Duitse econoom.

Dr. Antony Mueller, hoogleraar economie, zegt dat de Corona-pandemie wordt gebruikt als dekmantel voor de globalistische elite om kleine bedrijven te vernietigen en een nieuwe wereldorde te bespoedigen die gebaseerd is op “expertocratie, klimaatgroene religie en brute ontvolking”.

Deze globalistische elite – geïnspireerd door de “Build Back Better” campagne van het World Economic Forum voor een “Fourth Industrial Revolution” en door de “Agenda 2030” van de Verenigde Naties – vermoordt Main Street, samen met duizenden banen, door economieën in de hele westerse wereld in een bijna permanente lockdown te houden, schrijft Delingpole.

De meeste mensen hebben het nog niet gemerkt, want op dit moment kunnen regeringen het zich veroorloven om hen subsidies en bijstandsuitkeringen te geven. Maar de vraag is: “Voor hoe lang?”. We weten dat er een einde komt aan dit geld en dat het snel voorbij zal zijn. Vervolgens zie je massale werkloosheid in heel Europa, terwijl het ene land een ander land naar beneden trekt.

De komende economische crisis zal erger zijn dan ooit tevoren, omdat alle landen in de westerse wereld tegelijkertijd verarmd zullen raken en elkaar niet meer kunnen helpen.

We zien de vernietiging van de economie in alle westerse landen – van de VS en Canada tot Nieuw-Zeeland en West-Europa. 2020 als een grote catastrofe in wording. Het is gewoon nog niet zover, maar het zal erger zijn – veel, veel erger – dan Weimar.

Het was het verval van de Duitse Weimarrepubliek – een periode van hoge werkloosheid, armoede en hyperinflatie – die leidde tot de opkomst van Hitler. Maar hoe erg het ook was, de komende depressie zal veel erger zijn, omdat de samenleving meer versnipperd is en minder gezinsgericht en religieus.

In Weimar had je nog steeds grote delen van de bevolking die religieus waren – wat hen een gevoel van gemeenschap en wederzijdse hulp gaf. Ze hadden ook sterke families. Nu heb je van Spanje tot Ierland alleenstaande huishoudens, wat het veel moeilijker zal maken voor mensen om te overleven.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: