Eigen initiatief | Vrijspreker.nl

eigen-initiatief-|-vrijspreker.nl

30-12-20 10:19:00,

Het afgelopen jaar staat in het teken van wat er gebeurd als de bevolking het initiatief bij de overheid laat. De resultaten zijn duidelijk: het MKB aan de rand van de afgrond, depressiviteit en zelfmoorden vieren hoogtij, vrijheden en rechten met voeten getreden, argwaan, achterdocht en een verdeelde angstig gemaakte bevolking. Als klap op de vuurpijl een experimenteel vaccin met enkel nadelen.

Deze internationale covidhoax leunt sterk op angstpropaganda en mediabluf. Bluf over verplichte mondkapjes, bluf over het aantal personen met de feestdagen en bluf over wat je niet meer mag zonder vaccinatie. Zolang de kudde er in blijft geloven en zichzelf corrigeert, heeft de macht niets te vrezen. Anders wordt het als een kritisch deel de leugens doorziet en verdere medewerking weigert. Burgerlijke ongehoorzaamheid zoals de horeca die op 17 januari open gaat, lockdown of niet.

Als alle winkels solidair zijn met de horeca en ook massaal open gaan, komt er een sneeuwbaleffect waar geen 60.000 politieagenten wat aan kunnen doen. Als de bevolking op 17 januari de mondkap afdoet en weer normaal met elkaar omgaat, is het initiatief eindelijk terug. De politiek en de media hebben dan het nakijken en zijn voorgoed hun autoriteit en smerige verdeel-en-heersspelletjes kwijt.

Bedenk het volgende: het virus is nog nooit geisoleerd. Waar test je dan op en waar tegen maak je een vaccin ? De zogenaamde besmettingen zijn positieve uitslagen van een falende en ondeugdelijke PCR test. Waar het hele beleid op gebaseerd is. De maatregelen zijn stuk voor stuk uiterst schadelijk voor het immuunsysteem en de sociale cohesie. De politiek en media rijgen de ene na de andere leugen aan elkaar. Zij zijn handelaren in angst en dwangmatige leugenaars die geen enkele tegenspraak dulden. Propaganda- en agitatiemachines waarmee discussies zinloos zijn.

Iedereen die zich maar een beetje verdiept in dit angstmodel, haalt er de ene na de andere onwaarheid, grove overdrijving en gestuurde werkelijkheid uit. Stap uit je angst en onderzoek deze grootste zwendel in de menselijke geschiedenis. Neem je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je leven. Laat je niet meesleuren in de collectieve angstpsychose en ga voor vrijheid, eigen initiatief, ratio en medemenselijkheid.

Maak van 2021 een jaar waarin die vrijheid, eigen initiatief, vrijwilligheid, gezond verstand en sociale binding de angst,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: