Catherine Austin Fitts over de dreiging van een hightech slavernijsysteem

catherine-austin-fitts-over-de-dreiging-van-een-hightech-slavernijsysteem

31-12-20 10:58:00,

Catherine Austin Fitts over hightech slavernijsysteem
Dit is een uitleg op hoog niveau van wat economisch, technologisch, geopolitiek en moreel gaande is in de wereld. Austin Fitts pakt haar notitieschrift en schetst de grote lijnen: de destructie van de middenstand, de extreme controledrang, de plannen om elk van ons via computer-brein interfaces aan ‘de cloud’ te koppelen, robotisering, massieve mind control en meer. Doel: instelling van een superprofijtelijk hightech slavernijsysteem. Wie wil weten in welke situatie we ons bevinden moet deze video zien.

Gerelateerd

‘40.000 miljard dollar is buiten de boeken gehouden’ – Catherine Austin Fitts over de Space-Based Economy

NieuweTijd Podcast: Dark Winter en de gelekte Canadese routekaart

Wat is het doel van de wereldwijde corona-campagne?

Het sacrament van de nieuwe wereld

De Nieuwe Aarde is een hoogtechnologische beschaving

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: