Robert F. Kennedy jr.: De globalisisch-dictatoriale vaccinatie-agenda van Bill Gates

robert-f-kennedy-jr.:-de-globalisisch-dictatoriale-vaccinatie-agenda-van-bill-gates

31-12-20 02:04:00,

Robert F. Kennedy jr.: De globalisisch-dictatoriale vaccinatie-agenda van Bill Gates

www.kla.tv/1644721.05.2020

Robert F. Kennedy Jr., een prominente spreker en voorstander van de milieubescherming, is de oprichter van Children’s Health Defense, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de gezondheid van mensen. Haar missie is vooral om door speciale strategieën de epidemieën van kinderziekten te beëindigen. Door zijn organisatie worden echt doeltreffende beschermingsmaatregelen genomen en de verantwoordelijken voor gezondheidswantoestanden ter verantwoording geroepen. Robert Kennedy werkt hierbij onvermoeibaar aan het front van de vaccinatievoorlichting, zoals u direct aansluitend in de samenvatting van zijn bijdrage zult horen. Hier neemt hij de globale vaccinatieagenda van Bill Gates kritisch onder de loep.

Voor Bill Gates is vaccinatie een strategische vorm van liefdadigheid die zijn vele bedrijven, in samenhang met vaccinaties, voeden. Die omsluiten de poging van Microsoft een wereldwijd vaccin-ID-project te controleren, wat voor hem de dictatoriale controle over de globale gezondheidspolitiek mogelijk maakt. De obsessie van Gates met vaccins lijkt te zijn aangedreven door de overtuiging de wereld met technologie te willen redden. Voor de benodigde 1,2 miljard dollar om polio uit te roeien, heeft Gates 450 miljoen dollar toegezegd. Daarmee nam hij dus ook de controle over India’s Nationale Technische Adviesgroep voor het immuun maken (NTAGI) over. Door de overlappende vaccinatieprogramma’s voor kinderen werd daardoor aan ieder kind vóór de leeftijd van vijf jaar tot 50 dosissen poliovaccin bindend voorgeschreven.

Nu geven Indiase artsen de Gates-campagne de schuld van een daardoor veroorzaakte epidemie. Het poliovaccin heeft weliswaar geen polio veroorzaakt, maar daarvoor heeft het tussen 2000 en 2017 meer dan 490.000 kinderen ziek laten worden door acute slappe verlamming (NPAFP). In 2017 verwierp de Indiase regering het vaccinatieprogramma van Gates en verzocht hem – samen met zijn vaccinatiebeleid – India te verlaten. Daarna zijn de NPAFP-aantallen snel gedaald. In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie met tegenzin toe dat de wereldwijde polio-explosie grotendeels te wijten was aan vaccinatie. De meest schrikbarende epidemieën in Congo, op de Filippijnen en in Afghanistan staan allemaal in verbinding met vaccinatie. Tot 2018 waren 70% van de wereldwijde poliogevallen terug te leiden tot vaccins van Gates (!).

In 2014 financierde de Gates Foundation het testen van experimentele HPV-vaccins die door GSK [GlaxoSmithKline] en Merck ontwikkeld werden en die aan 23.000 meisjes in afgelegen Indiase provincies gegeven werden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: