De mainstream coronaleugens lopen spuigaten uit

de-mainstream-coronaleugens-lopen-spuigaten-uit

01-01-21 07:59:00,

telegraaf en ad verkopen vaccinsTerwijl je beter hoort te weten, blijf je onwillekeurig hopen dat de mainstreammedia eindelijk een keer stoppen met het verkopen van vaccins. 

Zouden de Telegraaf en het AD misschien commissie krijgen voor iedere injectienaald die in een Nederlands lichaam verdwijnt?

Van alle mainstreambladen in Nederland is de Telegraaf onbetwist de meest fanatieke vaccinverkoper. Alles wat ze doen is erop gericht om zoveel mogelijk landgenoten zo snel mogelijk richting vaccinatiespuit te sturen, ook al weten ze dat dit talloze risico’s met zich meebrengt.

Iedere dag duiken er weer nieuwe verhalen op over ernstige bijwerkingen en iedere dag waarschuwen artsen en specialisten om niet het coronavaccin te nemen. Simpelweg omdat het een volkomen nieuwe techniek is zoals met het Pfizer vaccin en bovendien totaal niet getest. Je kunt de gevolgen van een vaccin niet vaststellen binnen een periode van zes maanden, punt.

Zo komt de Telegraaf nu met een enorme grote kop waar het volgende staat”:

Jonge lerares door corona getroffen Willibrordschool in Bergschenhoek overleden

Mensen die deze kop lezen schrikken zich een hoedje, lezen vaak vast niet verder en nemen aan dat deze jonge vrouw is overleden aan “corona”.

De waarheid is echter dat de betreffende journalist of journalisten van de Telegraaf geen enkel benul hebben waaraan die vrouw is overleden en de familie doet verder geen mededelingen. Natuurlijk is het heel triest als een jong iemand overlijdt, maar dat gebeurt helaas dagelijks en daar kunnen allerlei verschillende oorzaken voor zijn. Dat die vrouw enige tijd geleden een positieve uitslag kreeg van een niet werkende PCR test wil totaal niets zeggen over een mogelijke doodsoorzaak.

Wanneer de dappere journalisten de school benaderen, krijgen ze het volgende te horen:

Ze weet niet zeker of er een relatie is tussen die positieve test en haar overlijden. „Er vindt nog onderzoek plaats, door het Erasmus MC. Het afscheid moet ook nog plaatsvinden. Uit respect voor haar nabestaanden doe ik daar ook geen mededelingen over.”

Het artikel is een misselijkmakend suggestief stuk waarvoor een echte journalist zich dood zou schamen.

Wanneer je de gedrukte versie van dit vod bekijkt, dan is het één en al rampverhaal waarbij je je afvraagt hoe dit land in hemelsnaam nog een week langer op de been kan blijven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: