De verkeerde pandemie – Frontnieuws

de-verkeerde-pandemie-–-frontnieuws

01-01-21 07:56:00,

Je ziet ze overal. Mannen en vrouwen die op straat lopen, allemaal met mondkapjes op hun gezicht en mobieltjes in hun handen. Mensen joggen, met mondkapjes op hun gezicht en mobieltjes in hun handen. Moeders die hun babywagens met één hand duwen, met een mobieltje in de andere hand, met een mondkapje dat hun gezicht bedekt.

De wereld is gek geworden.

In mei kondigde de president van Tanzania aan dat een geit, een kwartel en een papaja positief waren getest voor Covid-19. De mensen zijn niet gestopt met het eten van papaja’s. Maar toen gefokte nertsen positief begonnen te testen, was de reactie om ze allemaal te doden, schrijft auteur Arthur Firstenberg.

Nadat enkele nertsen in Nederland in april positief waren getest, werden er 570.000 nertsen afgeslacht. In juni begonnen in Denemarken de nertsen positief te testen en werden ze  gedood. Op 4 november kondigde Denemarken aan dat het de rest van zijn 17 miljoen nertsen zou vernietigen. Uiteindelijk brak er in dat land verstand door een maakte men een einde aan de uitroeiingscampagne, nadat er ‘slechts’ 2,5 miljoen nertsen waren afgeslacht. Maar er zijn ook nertsen gedood in Spanje, Zweden, Griekenland, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Leeuwen, tijgers en luipaarden in dierentuinen zijn positief getest.

Mensen hebben hun honden en katten getest, en zie, sommige van hen zijn positief getest, en op 6 mei heeftt Centers for Disease Control een webpagina gemaakt met de titel “What to Do if Your Pet Tests Positive for the Virus that Causes Covid-19“. Dit is wat je geacht wordt te doen: “Isoleer het huisdier van alle anderen, inclusief andere huisdieren”. “Houd uw huisdier op zijn minst 2 meter verwijderd van andere huisdieren en mensen”. “Als u een eigen achtertuin hebt waar u de hond kan uitlaten, neem hem dan niet mee voor een wandeling”. Maar, waarschuwt de CDC, “Wrijf of baad uw huisdier niet met… handreiniger”, en “Probeer niet om een mondkapje op uw huisdier te zetten”.

Het wordt inmiddels duidelijk dat wat je ook test – nertsen, leeuwen, honden, papaja’s, mensen, of wat dan ook – je krijgt positieve resultaten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: