Donkere eeuwen van wetenschap: topdokter ontslagen na het in twijfel trekken van lockdowns – Frontnieuws

donkere-eeuwen-van-wetenschap:-topdokter-ontslagen-na-het-in-twijfel-trekken-van-lockdowns-–-frontnieuws

01-01-21 05:09:00,

Dus zo zetten de liberalen de wetenschap naar hun hand. In een voorproefje van de soort intolerante progressieve werkwijze wanneer ze de macht hebben om dit te doen, verloor een topdokter in een ziekenhuis in Californië vorige week zijn positie na het lef te hebben om de logica achter Coronalockdowns in twijfel te trekken.

Het incident spreekt boekdelen over hoe liberalen critici het zwijgen opleggen en zegt nog meer over de stand van de wetenschap in een staatspolitiek.

Dr. Michael deBoisblanc is geen vreemde in de tendens als het gaat om de Coronavirus-crisis. In mei, slechts twee maanden in de lange, nationale nachtmerrie maakte deBoisblanc krantenkoppen door erop te wijzen dat artsen in zijn ziekenhuis meer sterfgevallen door zelfmoorden zagen dan het Coronavirus.

Dat betekende dat de kuur erger was dan de ziekte, zo vertelde hij destijds aan KGO-TV.

Destijds was deBoisblanc hoofd van de Trauma-afdeling van het John Muir Medical Center in Walnut Creek, Californië, in de Contra Costa County in de San Francisco Bay Area.

Dat is een functie die deBoisblanc niet langer bekleedt na zijn laatste publieke twijfeling  van de heersende wijsheid over het Coronavirus.

Zoals Fox News vorige week meldde, schreven deBoisblanc en twee andere artsen een brief aan de Contra Costa County Health Department waarin ze vraagtekens zetten bij de lockdown-maatregelen van de provincie – inclusief het gesloten houden van scholen – wanneer het bewijs hen niet ondersteunt.

“Alle gegevens waar ik me bewust van ben, kijkend naar kinderen en het virus, laten zien dat het veilig is om scholen te heropenen”, vertelde DeBloisblanc woensdag aan Sandra Smith van Fox News.

“Er zijn nu veel andere staten die maanden van track records hebben waaruit blijkt dat het veilig is voor hun kinderen om terug naar school te gaan. En de provincie en staat Californië maken dat gewoon niet mogelijk”.

Kijk naar zijn interview. Het is iets meer dan zes minuten lang, maar het is de tijd waard:

De oplettende kijker zal zien dat er geen aluminiumfolie hoed op het hoofd van deBloisbanc zit. Er komt geen schuim uit zijn mond en zijn ogen zijn stabiel en onbewogen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: