Merkel forceert akkoord EU en China – Doorbraak.be

merkel-forceert-akkoord-eu-en-china-–-doorbraak.be

01-01-21 01:15:00,
Een langdurig conflict tussen de Europese Unie en China lijkt opgelost. Merkel en Macron pakken trots uit met een akkoord over eerlijke handelsrelaties qua investeringen in mekaars landen. Over de inhoud moeten ze het echter nog eens worden. Eigenlijk voerden de betrokken partijen dus een slecht stuk politiek theater op. Merkel koos tijdens de jacht voor haar politieke nalatenschap voor Realpolitiek. In China liggen ze allicht opnieuw in een deuk van het lachen. Vele vragen Het Comprehensive Agreement on Investment… Plus artikel – gratis maandabonnement U heeft een plus artikel ontdekt. We houden plus-artikels exclusief voor onze abonnees. Maar uiteraard willen we ook graag dat u kennismaakt met Doorbraak. Daarom geven we onze nieuwe lezers met plezier een maandabonnement cadeau. Zonder enige verplichting. Per email adres kunnen we slechts één proefabonnement geven.

(Proef)abonnement reeds verlopen? Dan kan u hier abonneren.

U heeft reeds een geldig (proef)abonnement, maar toch krijgt u het artikel niet volledig te zien? Werk uw gegevens bij voor deze browser.

Start hieronder de procedure voor een gratis maandabonnement
Uw E-mailadres
Was u al geregistreerd bij Doorbraak? Log dan hieronder in bij Doorbraak.


E-mailadres of loginnaam bij Doorbraak Wachtwoord

Wachtwoord vergeten of nog geen account?Geef hieronder je email adres en je naam en we maken een nieuw wachtwoord (als je een account hebt) of we maken automatisch een account aan. E-mailadres Voornaam Naam
 » Lees verder

%d bloggers liken dit: