2021: Dictatuur in stroomversnelling – Interessante Tijden

2021:-dictatuur-in-stroomversnelling-–-interessante-tijden

02-01-21 07:11:00,

Mensen probeerden de politie nog tot rede te manen

Meer lockdowns (huisarrest), meer overheidsindringing in alle geledingen van je privé-leven, afschaffing van de vrijheid van meningsuiting, staatscensuur, mondkapplicht in de open lucht, vaccinatieplicht die bepaalt of je nog toegang krijgt tot gebouwen. En energierekeningen die als een raket gaan stijgen om de CO2-zwendel te financieren. Het jaar 2021 heeft het allemaal in zich, met ‘De Veiligheid’ als breekijzer. Het jaar 2020 was slechts de aftrap voor hun Decade of Action.

Nog meer dictatuur uit naam van ‘veiligheid

Men voorvoelt al dat invoering van die dictatuur (2030 Agenda) niet zonder slag of stoot zal gaan. Terwijl ze je dus van de economie en sociale voorzieningen gaan uitsluiten, wanneer je geen prik van Astro Zeneca in je lichaam wilt:

Geen prik geen toegang

Hugo de Jonge vroeg de ‘onafhankelijke’ gezondheidsraad al om hem een politiek excuus met prof.dr ervoor te geven, voor reeds in beton gegoten voornemens. Namelijk dat je ‘niet mag kopen of verkopen zonder het teken van het Beest’ (Openbaring 13:17). ‘Wie oren heeft die hore’…Het zijn waarlijk Interessante Tijden van apocalyptische proporties.

De voorzitter van die Gezondheidsraad is een infectiekundige, dus domein-expert. Die weet dus niets over democratische belangenafweging, risicoperceptie en de economische schade die coronamaatregelen aanrichten, naast de vele andere behandelingen aan kanker die uitgesteld werden.

We schreven al over het werk van Udo Ulfkotte in ‘Vorsicht Burgerkrieg’. De multiculti-snelkookpan in de grote (Duitse)steden, waar de politie de regie kwijt raakt. Dat geldt in de grote steden als Amsterdam eveneens, zo weet ik al van inspecteurs aldaar.

Het boek van Ulfkotte met de ‘Atlas van de Woede’

Niet voor niets werd Nederland al opgedeeld in 10 ‘veiligheidsregio’s’, een stroomlijning van de commandostructuur, met uitvoerders zo ver mogelijk van de burgers vandaan waar ze zelf wonen. Zoals ze ook voor het oppakken van Jenny Douwes wat Randstedelingen invlogen.

Met ieder een eigen ‘regioburgemeester‘, onder voorzitterschap van Ahmed Aboutaleb, de Bilderberg-ganger van 2016. Die willen mensen al uit huis kunnen zetten (‘woningsluiting’) wanneer er wapens bij je worden gevonden (artikel 174a Gemeentewet).

Hun motivering in de Kamerbrief richting Grapperhaus luidt aldus:

In het regeerakkoord is afgesproken dat het kabinet met wetgeving juridische knelpunten wil oplossen in de huidige aanpak van georganiseerde en ondermijnende criminaliteit.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: