Cafe Weltschmerz – verboden jaaroverzicht 2020 | Stichting Vaccin Vrij

cafe-weltschmerz-–-verboden-jaaroverzicht-2020-|-stichting-vaccin-vrij

02-01-21 08:51:00,

Home » COVID-19 » Cafe Weltschmerz – verboden jaaroverzicht 2020

Café Weltschmerz stelde voor oudjaarsavond ‘Het Verboden jaaroverzicht’ samen. 2020 is naast het jaar van het virus, ook het jaar waarin een ongekende golf van censuur ervoor zorgde dat artsen, wetenschappers, professoren, juristen, opiniemakers en kritische burgers de mond werd gesnoerd. Interessante zienswijzen en belangrijke nieuwsfeiten zijn hierdoor nauwelijks doorgedrongen tot het grote publiek. In het Verboden Jaaroverzicht wordt teruggeblikt en hoor je wat je allemaal NIET mocht weten in 2020.

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.

Ga regelmatig kijken!

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Meld u aan voor de nieuwsbrief  » Lees verder

%d bloggers liken dit: