Ierse autoriteiten geven toe dat coronavirus niet bestaat

ierse-autoriteiten-geven-toe-dat-coronavirus-niet-bestaat

02-01-21 08:47:00,

corona is reductie wereldbevolking Al heel lang schrijven wij dat niemand ooit in staat is geweest om te bewijzen dat Sars-CoV-2 bestaat. 

Via een serie WOB-verzoeken komt nu boven water dat de Ierse autoriteiten worden gedwongen toe te geven dat ze geen enkel bewijs hebben dat dit virus bestaat.

Wij hebben ondertussen talloze artikelen geschreven waaruit duidelijk wordt dat het coronavirus oftewel Sars-CoV-2 zoals het officieel heet, geen virus is in wetenschappelijke zin. Dat wil zeggen dat dit virus nog nooit volgens de regelen der kunst is geïsoleerd.

Omdat dit ontzettend belangrijk is hierna een klein stukje uit een eerder artikel:

Al ver voordat de huidige coronapandemie een feit was, was journalist Torsten Engelbrecht in samenwerking met artsen en specialisten bezig met onderzoek naar virussen en vooral wat de gevolgen zijn van al die virussen en pandemieën.

Zo schreef hij in 2007 al het boek Virus Mania, met als subtitel: Hoe de medische industrie ieder keer weer pandemieën verzint waarbij ze miljarden verdienen ten koste van ons.

Dus, niet vreemd dat nu ook deze nieuwe pandemie tevoorschijn komt, Torsten Engelbrecht er bovenop duikt om uit te vinden wat nu wel en niet waar is over dit “vreselijke virus.

Na het benaderen van talloze wetenschappers komt Engelbrecht tot de conclusie dat niemand ooit heeft kunnen aantonen dat het covid-19 virus bestaat. Niemand is er, waar dan ook ter wereld, in geslaagd om dit virus te isoleren en derhalve bestaat er voor een coronatest dan ook geen wetenschappelijk vereiste “gouden standaard”. Om correct op een virus te kunnen testen, moet je er wel eerst in slagen om dit virus te isoleren, zodat je de exacte genetische samenstelling van dit vreselijke monster hebt.

Dat is er niet en vervolgens gebeurt er nog iets heel merkwaardigs, want wetenschappers geven toe dat ze het virus niet hebben kunnen isoleren.

Eerder dit jaar waren er vier belangrijke onderzoeken met betrekking tot de ontdekking van het gevaarlijke covid-19 virus, ook wel sars-cov-2 genoemd, en die vier onderzoeken volgen hieronder.

Het waren onderzoeken, gepubliceerd in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften, en hadden betrekking op de ontdekking van covid-19 met bijbehorende plaatjes.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: