Landen worden tijdens de Coronacrisis omgevormd tot politiestaten – Frontnieuws

landen-worden-tijdens-de-coronacrisis-omgevormd-tot-politiestaten-–-frontnieuws

03-01-21 05:17:00,
Gevaccineerd of ongevaccineerd, iedereen is een verdachte. Originele foto van Evgenii-Khaldeii (jaren 40, Duitsland). Fotomontage: NewsVoice
Globalist en Canadese premier Justin Trudeau leidt het land naar een politiestaat met de Coronacrisis als aanleiding. In een filmclip die viraal is geworden, sleurt de politie in Quebec een persoon uit een privé-woning omdat er 6 mensen in het appartement waren. De politie was van mening dat de Coronarestricties niet werden nageleefd. Een buurman van de getroffen familie had de familie aangegeven. De ontwikkeling van de samenleving stinkt naar iets muf, maar vertrouwd uit de jaren veertig van de vorige eeuw.

In de dystopische tv-serie Hand’s Made Tale is Canada de redding van onderdrukte mensen die Gilead ontvluchten, een autoritaire staat die voorheen bekend stond als de Verenigde Staten. In werkelijkheid evolueert Canada naar een controlestaat met een Coronapolitie die huizen binnendringt om ongehoorzaamheid te bestraffen. Ze arresteren volledig gezonde mensen in hun eigen huis, mensen die geen gevaar vormen voor de samenleving. Het gedrag van de politie is terug te voeren op een haastig besloten regel dat er maximaal 6 personen in een ruimte mogen verblijven, schrijft auteur Torbjörn Sassersson op Newsvoice.se.

Het publiek en de alternatieve media in de wereld doen regelmatig verslag van seriematige mishandelingen in naam van de Corona. Landen waarvan niemand dacht dat ze een stap in de richting van het Coronafascisme zouden zetten, pogen des te eerder de ontwikkeling snel te bevorderen. Iedereen wil goed zijn.

Hier zijn enkele typische kenmerken die nodig zijn om een politiestaat te definiëren:

  • Politici die met regels komen die “de veiligheid verhogen”.
  • Politiediensten die zich kritiekloos haasten om burgers te arresteren.
  • Verraden en aangeven.
  • Politieagenten die inbreken in huizen en dan
  • met geweld mensen afvoeren die geen misdaden hebben gepleegd en die geen gevaar    voor de samenleving vormen.

Backup:

Het incident zou hebben plaatsgevonden op oudejaarsavond op de laatste dag van december 2020 in Gatineau, bij de Ottawa-rivier in Quebec. De boete per persoon zou 1.546 dollar bedragen.

De gemeenteraad van Quebec heeft eerder gezegd dat mensen in de periode van 24 tot 27 december in groepen van maximaal tien personen mogen samenkomen als ze voor en na de bijeenkomsten zich vrijwillig een week in zelf-quarantaine plaatsen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: