Nieuwe corona mutatie is gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit – Xandernieuws

nieuwe-corona-mutatie-is-gouden-kans-voor-bereiken-groepsimmuniteit-–-xandernieuws

03-01-21 05:20:00,

—————————————————————————————————————————————-

Waarom ooit nog een minister serieus nemen die een vaccin vergelijkt met het eten van een frikandel – Situatie Nederland op basis van officiële cijfers: Er was en is niets bijzonders aan de hand

—————————————————————————————————————————————-

‘De zon kan snel weer gaan schijnen,’ zegt hoogleraar (em.) immunologie in een nieuw videocollege. ‘Als we nu iets anders omgaan met de huidige situatie, en wat minder als kuddegeesten uit elkaar gedreven worden door allerlei limiterende maatregelen, waarvoor je gewoon zelf beslist wat zinnig en onzinnig is, dan kan er een hoop gebeuren.’ In dit verband ziet hij de nieuwe corona mutatie, waar nu zo paniekerig over wordt bericht maar die amper mensen ziek maakt, juist als een grote kans om veel eerder op natuurlijke wijze groepsimmuniteit bereiken, zodat ook om deze reden een vaccin helemaal niet nodig is.

Capel legt eerst het verschil uit tussen het Oxford vaccin (AstraZeneca) en het Pfizer vaccin. ‘Het Oxford vaccin is een gemodificeerd chimpansee adenovirus, waar een stukje viraal eiwit- het spike eiwit van Covid – is ingekloneerd. Dat virus is zodanig gemodificeerd, dat het zich niet spontaan kan vermenigvuldigen… Het is eigenlijk een DNA vaccin in een carrier van een adenovirus. Het Pfizer vaccin is heel anders. Dat heeft messengerRNA (mRNA) wat in een artificieel membraantje zit, een lipide nano partikel.’

‘Maar ik wil het nu vooral hebben over het immunologische deel, dus niet wat deze vaccins genetisch doen.’ Hij laat dan het bekende clipje zien van een Amerikaanse verpleegster die pal na injectie met het Pfizer vaccin flauwvalt. Capel noemt de zwart/witte reacties hierop ‘verschrikkelijk. Wat is er nu echt gebeurd? Is er een relatie tussen haar flauwvallen en het vaccin? Ja.’

‘Men walst over ons complementsysteem heen, dat enorm effectief is’

‘Een van de dingen waar men overheen walst is het complementsysteem (dat uit 45 eiwitten bestaat, waarvan er 15 triljoen in ons lichaam bevinden, die enorm effectief zijn in het opruimen van allerlei virussen, bacteriën en indringers). Dat hoort bij de natuurlijke afweer, is buitengewoon krachtig, en wordt heel sterk gereguleerd (en slaat binnen een tiende van een seconde aan). Als het uit de hand loopt, gaat het heel hard, en kan het zelfs dodelijk zijn.’ Ongeveer alles wat in het menselijke lichaam terecht komt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: