Nieuwe economische crisis wordt vele malen erger dan de jaren 30

nieuwe-economische-crisis-wordt-vele-malen-erger-dan-de-jaren-30

03-01-21 08:09:00,

komende economische crisis erger dan weimarWij zijn te druk met allerlei capriolen rondom de gefabriceerde coronacrisis om te kunnen zien wat er werkelijk gaande is. 

Voor onze ogen is de Great Reset begonnen en deze zal een economische verwoesting veroorzaken die erger wordt dan in de tijden van de Weimar republiek, volgens een Duitse econoom.

Wat er nu gebeurt in onze wereld wordt aangestuurd door geheime genootschappen en vrijmetselaars. Deze laatste hebben niet voor niets als motto: Ordo ab Chao, orde uit de chaos.

Het proces dat in eerste instantie deze chaos moet veroorzaken heet de Great Reset en is afkomstig uit de koker van de niet zo Duitse professor Klaus Schwab en het door hem opgerichte World Economic Forum.

Er wordt genoeg gepubliceerd over deze Great Reset, maar waar je nooit iets over ziet is dat voordat de communistische heilstaat zoals die door Schwab en consorten wordt gepredikt, er is, wij eerst te maken krijgen met een enorme economische chaos.

Het is een chaos die er moet komen in hun ogen, want slechts uit die chaos kan de nieuwe wereldorde worden geschapen.

Je leest nu al af en toe alarmerende berichten van onder andere de horeca die de komende maanden een waar bloedbad verwacht. Dat is goed voor de vrijmetselaars, want dat betekent dat het door hen gewenste scenario op schema ligt.

Dr. Anthony Mueller, wel een echte Duitse professor en econoom, zegt dat de coronapandemie wordt gebruikt als dekmantel door de wereldelite om kleine bedrijven te verwoesten en met grote spoed een New World Order neer te zetten. Een maatschappij die wordt bepaald door “experts”, de groene klimaatreligie en een grote afname van de wereldbevolking.

Naast de Great Reset, komt er nog een inmiddels bekende uitdrukking van de club van Schwab en dat is “building back better”. Die uitdrukking alleen al geeft aan dat er eerst iets totaal verwoest moet worden, zodat het op een betere manier weer opgebouwd kan worden.

Omdat de wereld zich zal gaan bezighouden met “building back better” zullen alle kleine ondernemingen die een bekend gezicht zijn in ons straatbeeld moeten verdwijnen. Miljoenen banen zullen verloren gaan omdat de Westerse economieën permanent in een kunstmatige lockdown zullen worden gehouden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: