Twitter blokkeert Europees MEDISCH JOURNAL nadat het een studie publiceerde over veelbelovende ivermectinebehandeling voor Covid-19

twitter-blokkeert-europees-medisch-journal-nadat-het-een-studie-publiceerde-over-veelbelovende-ivermectinebehandeling-voor-covid-19

03-01-21 08:03:00,

Twitter heeft een link geblokkeerd naar een artikel in een peer-reviewed wetenschappelijk tijdschrift dat suggereerde dat het antiparasitaire medicijn ivermectine nuttig zou kunnen zijn tegen Covid-19. Het platform beweert dat de website van het tijdschrift “potentieel onveilig” is.

Twitter-gebruiker Karl Denninger (@TickerGuy) plaatste een link naar een observationeel onderzoek in het European Journal of Medical and Health Sciences waaruit bleek dat gezondheidswerkers in Dhaka, Bangladesh die werden behandeld met ivermectine als profylaxe vóór blootstelling (PreP), aanzienlijk minder snel besmet raken met Covid-19. Slechts 6,9 procent van degenen die het medicijn kregen, testten positief op Covid-19, terwijl maar liefst 73,3 procent van degenen die niet het medicijn kregen.

Oh, so pre-exposure (vaccine-style) prophylaxis with Ivermectin doesn’t work you say? The drug is just an “animal wormer”? Perhaps you should read this and then shove it up your doctor’s ASS; these GHOULS have killed 150,000 Americans on purpose. https://t.co/vZjdmXwC6D

— Tickerguy (@tickerguy) December 31, 2020

Nauwelijks was zijn tweet de “lijkenpikkers” die verantwoordelijk waren voor de reactie van de VS op de pandemie (en die twijfelaars vertellen dat ze de studie moeten steken waar de zon niet schijnt) donderdagochtend live gegaan, of Denninger ontdekte dat Twitter de link had voorzien van een waarschuwingsscherm dat gebruikers adviseert “dat deze site mogelijk onveilig is.”

Gebruikers die probeerden toegang te krijgen tot het collegiaal getoetste tijdschrift, werden geconfronteerd met een waarschuwing dat de link “door Twitter of haar partners was aangemerkt als mogelijk spam of onveilig” en mogelijk “persoonlijke informatie zou kunnen stelen of elektronische apparaten zou kunnen beschadigen”. Dit zou een behoorlijke prestatie zijn voor een statische pagina met alleen tekst zonder actieve links of scripts.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Twitter’s voorliefde voor het blokkeren van verkeer naar ‘wrongthink’-sites met valse waarschuwingspagina’s is een gevestigde hoofdpijn voor de alternatieve media, maar ejmed.org is geen World Unity, ZeroHedge of BitChute. Het is inderdaad helemaal niet politiek, laat staan ​​voor of tegen het establishment. Desalniettemin achtte de sociale media kolos het gepast om niet alleen dat ene artikel te blokkeren, maar de hele ejmed.org-site.

Oh, so pre-exposure (vaccine-style) prophylaxis with Ivermectin doesn’t work you say?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: