Global Cooling: Wereldwijde kou en sneeuw records, maar Bill Gates wil zonlicht dimmen – Xandernieuws

global-cooling:-wereldwijde-kou-en-sneeuw-records,-maar-bill-gates-wil-zonlicht-dimmen-–-xandernieuws

04-01-21 07:46:00,

Een flink pak sneeuw in zuidwest Engeland, en dat was lang geleden. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Bittere kou en record hoeveelheden sneeuw van Noord Europa tot Rusland, China, Zuid Azië, Japan, Alaska, VS, en ook Australië

—————————————————————————————————————————————-

De gemiddelde wereldwijde temperatuur is in december 2020 in één maand tijd met maar liefst 0,26 graden Celsius gedaald naar slechts 0,27 graden boven de basislijn. Terwijl Global Cooling is begonnen en over de hele wereld tal van kou- en sneeuw records sneuvelen, financiert Bill Gates ondertussen een plan om het zonlicht juist te dimmen– en dat terwijl zeker het bovenste deel van het Noordelijk Halfrond, waaronder Nederland, over een aantal jaar zal smachten naar warmte. Warmte, die in het Westen niet meer voldoende geleverd zal kunnen worden, omdat gas, olie en kernenergie in de ban worden gedaan. (China doet juist het tegendeel, en slaat massaal aardgas in).

Na een korte opleving eind vorig jaar is de zon weer ijselijk stil, en zijn er vandaag welgeteld nul zonnevlekken zichtbaar. De vorige zonnecyclus (nr.24), de langste en zwakste in meer dan 100 jaar, was al een duidelijke waarschuwing. De NASA verwacht dat cyclus 25 nog veel zwakker wordt. Alle historische trends wijzen erop dat deze periode met Global Cooling, officieus het ‘Eddy Minimum’ genoemd, in een nieuwe Kleine IJstijd zal overgaan.

De komende decennia wordt het hoe dan ook steeds kouder. De afgelopen jaren hebben we de gevolgen van de zwakkere zon en het afnemende magnetische veld rond de Aarde kunnen zien in almaar grilliger wordend weer. Per regio sterk afwisselende en afwijkende grote hitte en droogte, of juist extreme kou en/of veel sneeuw, horen historisch bij Global Cooling.

Een greep uit het objectief aantoonbare recente weer- en klimaatnieuws onderstreept wat er ècht gaande is op onze planeet:

* Britse sneeuwstorm – Amper 3 weken nadat het Britse meteorologische bureau waarschuwde dat er tegen 2040-2060 vrijwel geen sneeuw meer zal vallen en het niet meer zal vriezen, moesten in het Derbyshire Peak District en in Cheshire vele tientallen mensen uit hun auto’s worden gered, omdat die tijdens een plotselinge sneeuwstorm vast waren komen te zitten. Eerder was voor 2000, 2012 en 2020 voorspeld dat sneeuw tot het verleden zou behoren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: