Onze kinderen: de volgende slachtoffers van de plandemie – Transitieweb

onze-kinderen:-de-volgende-slachtoffers-van-de-plandemie-–-transitieweb

04-01-21 07:47:00,

Onder dekking van de eerste lockdown werden overal in het land zendmasten gereedgenaakt voor 5G. Nu herhaalt dit beeld zich tijdens de tweede lockdown. Dit keer, zo blijkt, zijn de scholen aan de beurt om een ‘upgrade’ te krijgen in de vorm van nieuwe wifi-installaties. Gevolg: onze kinderen lopen gevaar.

Een nieuwe mutatie van het virus (covid-21?) steekt de kop op en mediageile virologen weten het nu al zeker: deze variant is besmettelijker voor kinderen! Zijn het echt zulke genieën? Hebben ze een glazen bol?
Of kakelen ze van hogerhand ingefluisterde geruchten na?

Feit is dat we daaromtrent al heel wat predictive programming hebben mogen horen de laatste maanden. Op een bepaalde manier zijn de mainstream media een prima leverancier van informatie, als je maar weet hoe ze te interpreteren in combinatie met andere bronnen.

Scholen krijgen ‘betere wifi’

Uit de VS kwamen vorige zomer via alternatieve media berichten over het min of meer heimelijk installeren van geüpgrade wifi in scholen. Het zou daarbij gaan om ’60Ghz’.

Hier in Nederland heb ik zo geen verhalen zien voorbijkomen, maar een paar maand terug bemerkte ik wel dat het water in de vijver in de buurt ‘DOR’ was geworden. ‘DOR’ staat voor Deadly ORgone, de term die Wilhelm Reich gaf aan een gevaarlijke vorm van levensenergie, die voor ziekte kan zorgen.

Mensen die orgonite achterlaten bij bronnen van ‘DOR’ (antennes, begraafplaatsen, elektriciteitscentrales etc) bezigen die term ook.

Ik ben zoals gebruikelijk op zoek gegaan naar de bron van die verstoring en de meest voor de hand liggende oorzaak was de ernaast gelegen school, die inderdaad ook slecht aanvoelde. Een dag later hoorde ik toevallig van een collega-arts dat er in die school verschillende kinderen ziek waren geworden. Ik heb toen die school voorzien van orgonite (met een paar towerbusters gaan ‘giften’).

Vrij dicht bij de gebouwen begroef ik een viertal stuks, verspreid over het vrij grote terrein, waarna de slechte energie weer verdween. Ik ben sindsdien vaker scholen gaan ‘checken’ hier in de buurt.
We zijn nu enkele maanden verder, en ik heb meer en meer scholen ‘DOR’ zien worden. Er is iets aan de hand…

Ontstoren van wifi-routers

Het plaatje klopt alweer: een frauduleus virusverhaal is terug te vinden op het terrein in de vorm van toxische straling.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: