Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebracht – Frontnieuws

bill-gates-erkent-dat-zijn-investering-van-10-miljard-dollar-in-vaccins-hem-200-miljard-dollar-heeft-opgebracht-–-frontnieuws

05-01-21 08:57:00,

Volgens de vaccin-pusher Bill Gates, zijn vaccins zijn beste investering tot nu toe. Tijdens een interview met CNBC op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, besprak Bill Gates zijn investeringen in vaccins.

Tijdens het interview gaf Gates toe dat hij de afgelopen twee decennia een return on investment (ROI, investeringsrendement) van 20:1 heeft gemaakt.

Bill Gates legde specifiek uit dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem een rendement van 200 miljard dollar opleverde:

Backup:

Voor wie het geduld heeft om naar het volledige interview te luisteren, hier en hier.

Ik weet zeker dat u nu begint te begrijpen waarom zoveel mensen het moeilijk hebben om Bill Gates te vertrouwen. Beginnend met het motief – zijn krankzinnige winsten uit vaccins – en dan de onmogelijke toevalligheden – zoals Event 201 op 18 oktober 2019 – zijn Bill Gates en zijn stichting de meest zichtbare verdachten achter de huidige pandemie.

Wat was Event 201

Event 201 was een pandemie-simulatieoefening op hoog niveau die werd georganiseerd door het Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation.

Dit is uiterst fascinerend omdat deze Coronavirus pandemie-simulatieoefening plaatsvond ongeveer 6 weken voordat de eerste ziekte van het Coronavirus daadwerkelijk werd gemeld in Wuhan, China.

Dat is heel toevallig, als je in toeval gelooft.

Een ander fascinerend verband is het feit dat niet alleen de Gates Foundation hebben deelgenomen aan en geholpen bij het opzetten van de pandemie-simulatieoefening van een uitbraak van het Coronavirus, maar dat ze toevallig ook de groep financieren die het patent op het Coronavirus bezit en bezig is met een vaccin om de huidige crisis op te lossen.

Bil Gates harkt met vaccins tegen Covid-19 gigantische winst naar binnen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: