We zijn in oorlog – Frontnieuws

we-zijn-in-oorlog-–-frontnieuws

05-01-21 10:03:00,

We zijn in oorlog. Ja. En dan bedoel ik niet het Westen tegen het Oosten, tegen Rusland en China, of de hele wereld tegen een of ander onzichtbaar Coronavirus. Nee. Wij, het gewone volk, zijn in oorlog met een steeds autoritairder en tirannieker elitair globalistisch systeem dat geregeerd wordt door een kleine groep miljardairs die reeds tientallen jaren geleden van plan waren de macht over het volk over te nemen, het te controleren, te reduceren tot wat een kleine elite als een “voldoende aantal” beschouwt om Moeder Aarde te bewonen – en de rest van de overlevenden te digitaliseren en te robotiseren als een soort horige. Het is een combinatie van George Orwell’s “1984” en Aldous Huxley’s “Brave New World”.

Welkom in het tijdperk van de transhumans. Als we het toelaten. Daarom zijn er warpsnelheidsvaccinaties nodig om ons te injecteren met transgene substanties die ons DNA zouden kunnen veranderen, daarmee zeggend dat we nu eindelijk wakker moeten maken, of op zijn minst een kritische massa zich bewust wordt – en de dynamiek te veranderen. Want dynamiek is niet voorspelbaar, zeker niet op de lange termijn, schrijft auteur Peter Koenig op Uncut News.

De oorlog is echt, en hoe eerder we ons allemaal dat realiseren, hoe eerder de gemaskerde en sociaal onthechte mensen kennis nemen van de wereldwijde dystopische toestand die we hebben toegestaan om onze regeringen te worden, hoe beter onze kans is om ons soevereine zelf terug te winnen. Vandaag de dag worden we geconfronteerd met volledig illegale en onderdrukkende regels, die allemaal worden opgelegd onder het mom van “gezondheidsbescherming”. Ongehoorzaamheid wordt bestraft met zware boetes; regels die door het leger en de politie worden gehandhaafd: mondkapjes dragen, sociale afstand nemen, opgesloten worden binnen de toegestane radius van onze “huizen”, quarantaine, wegblijven van onze vrienden en families.

In feite, hoe eerder wij, het volk, een oude vergeten eigenschap van de mensheid – “solidariteit” – oppakken en deze oorlog strijden met onze solidariteit, met onze liefde voor elkaar, voor de mensheid, met onze liefde voor het Leven en onze liefde voor Moeder Aarde, hoe eerder we weer onafhankelijke, zelfbewuste wezens zullen worden, een eigenschap die we de laatste decennia geleidelijk aan hebben verloren, in ieder geval sinds het begin van de neoliberale aanval van de jaren tachtig.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: