Wordt er met de PCR-swab heimelijk gevaccineerd? – Transitieweb

wordt-er-met-de-pcr-swab-heimelijk-gevaccineerd?-–-transitieweb

05-01-21 09:53:00,

Terwijl menigeen zich schrap zet vanwege het covid vaccinatieprogramma rijst de vraag of er niet al heimelijk gevaccineerd wordt met behulp van de 15 centimeter lange PCR-swab. De nanotechniek om dit te doen is namelijk beschikbaar. 

Het lijkt heel ver gezocht, maar technisch kan het.

Dit is het scenario: iedereen staart zich blind op de vaccinaties. Er zijn voor- en tegenstanders en er is veel discussie en tumult. Onderwijl dringt de regering sterk aan op testen, testen en nog eens testen.

Sommige politici, waaronder Jesse Klaver en Suzanne Kröger, beiden van GroenLinks, willen van de anderhalvemetersamenleving af en in één ruk door naar wat ze de testsamenleving noemen. Ze hebben daar een Initiatiefnota voor opgesteld.

Wat nu als al die tests, die deze politici zo graag willen, ook al heimelijk vaccineren? (of nog iets anders stiekem doen?)

Dit lijkt een idiote veronderstelling, maar kijk eens naar de research van de Johns Hopkins University. Dat is dezelfde instelling die ook tot over de oren betrokken was bij Event 201 ter voorbereiding van deze coronaplandemie.

Ook de New York Times berichtte hierover in juli vorig jaar en wel met deze kop: You’d Rather Get a Coronavirus Vaccine Through Your Nose.

Zoiets noem je nou in your face

Het is nog niet zo ver, zegt deze krant er sussend bij, maar het komt er wel aan. Tja, waar hebben we dit eerder gehoord? Dit schrijven ze ook al jaren over chemtrails: ‘het kan, maar we doen het nog niet op grte schaal’…

PCR-swab iStock photo

Een computer-brein interface?

Ik schreef al eerder dat ik het raar vind dat dit lange staafje zo ver je neus in moet en uiterst kwetsbaar gebied moet aanraken dat dicht tegen de hersenen aanligt. Alleen daar zou je een grote concentratie van ‘het virus’ kunnen aantreffen als je ‘besmet’ bent, zo luidt de verklaring hiervoor.

Ik geloof niks van dat verhaal.

Er is trouwens nog een andere mogelijkheid, een die wat ingewikkelde is. Dat is dat er niet heimelijk wordt gevaccineerd, maar dat het hierboven omschreven scenario een rookgordijn is voor het in werkelijkheid heimelijk aanbrengen van een nano-interface naar de hersenen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: