Ze doen het geraffineerd met vaccinaties, heel geraffineerd

ze-doen-het-geraffineerd-met-vaccinaties,-heel-geraffineerd

05-01-21 09:35:00,

vaccinaties, manipulatie overheid, geniepigHet zijn smeerlappen van de bovenste plank die het vaccineren van de bevolking plannen, daarover bestaat weinig twijfel. 

Helaas voor ons zijn ze ook nog eens uiterst geraffineerd en denken ze de manier gevonden te hebben om het hele volk (letterlijk) plat te spuiten.

Ieder televisieprogramma in mainstreamland dat zich bezighoudt met “complottheorieën” moet wel ergens tijdens de uitzending het woord platte aarde laten vallen. Dit, om de suggestie te wekken dat iedereen die tegen coronamaatregelen is of tegen vaccinaties, ook gelooft dat de aarde plat is.

Zo ook in een uitzending van Eén Vandaag, waar uiteraard de bekende expert aan het woord komt om alles wel even te duiden. Om wel even uit te leggen waarom mensen in “complottheorieën” geloven en dat dit een maatschappelijk probleem aan het worden is omdat er steeds meer komen en het nu al een aanzienlijk percentage van het volk betreft.

De “complotters” hebben allemaal één ding gemeen zo concludeert het programma, en dat is een groot wantrouwen tegenover overheid en andere autoriteiten.

Hoe zou dat nu komen denk je?

Onder andere door berichten zoals de volgende die wij ontvingen van een lezer. (dank!)

Ik waardeer jullie inzet en stellingname met betrekking tot dit krankzinnige coronabeleid.

Bijgaand artikel komt uit HC (Hoofddorp)nieuws van 30 december 2020. En hieruit blijkt ook nog maar eens welke kant men op wil.

Vooral het stukje waar staat dat het “dan waarschijnlijk gaat om mensen in beroepen die de grootste inspanning hebben moeten leveren etc.” valt mij op.

Wie zijn dat dan? Zorgverleners/mantelzorgers? Of Opa en oma die achter de ramen van verpleeghuizen (hebben) zitten te zwaaien? Of de kinderen en kleinkinderen daarvan, aan de andere kant van het raam? Die (horeca) ondernemers zelf en hun gezinsleden? Betrokkenen uit evenementen en cultuursector misschien? (straks op dezelfde manier het theater en stadion in?) Of al die mensen die baan en/of inkomen kwijt zijn? Of die waarbij uitstel van medische behandeling aan de orde is (geweest)? Al die mensen die zijn lamgelegd, die alle onbegrijpelijke tegenstrijdigheden -die we immers toch niet doorhebben- moeten aanhoren, en die veel moeite hebben met al die absurde, immers inconsequente, maatregelen.? U en ik misschien?

Kortom,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: