Zo worden mensen misleid met coronacijfers

zo-worden-mensen-misleid-met-coronacijfers

05-01-21 09:40:00,

corona, illuminatie, misleiding cijfers, sekte, now world orderOm ervoor te zorgen dat mensen bang genoeg blijven om zich te gedragen als gevangenen, moeten er afschrikwekkende coronacijfers verschijnen.

Zoals met ongeveer alles wat er via overheden en mainstream media naar buiten komt, word je weer eens belazerd waar je bij staat.

Wij zijn het slachtoffer van een enorme trukendoos. Als een soort goochelaar weten overheden en bijbehorende instanties dusdanige cijfers te produceren dat het volk zich angstig en bevend laat opsluiten voor het vreselijk gevaarlijk virus. En het wordt nog veel enger, want de Engelse variant die ook al bij ons is aangetroffen is nog veel gevaarlijker.

Het bewijs dat wat ze doen één grote komedie is, is dit keer afkomstig uit Groot-Brittannië.

Op de website Principia Scientific International is een “breaking news” artikel verschenen dat de complete officiële Britse coronacijfers onderuit haalt. Dat niet alleen, ze doen dit met weinig bekende eigen cijfers van de Engelse overheid.

De strekking van het artikel is dat de Britten beweren dat er meer dan 50.000 mensen zijn gestorven met/door covid-19. Echter, de officiële gegevens van diezelfde overheid laten zien dat er in het gehele jaar 2020 slechts 13.844 mensen waren geïnfecteerd met de ziekte.

De officiële cijfers waarop het aantal geïnfecteerde mensen is gebaseerd is niet te weerspreken en dit betekent uiteraard dat Britse overheid dit ook weet, wat aantoont dat ze moedwillig het hele land om zeep helpen met hun “corona maatregelen”.

Om te begrijpen hoe in dit geval het Engelse publiek wordt bedonderd is het belangrijk om te begrijpen dat er een levensgroot verschil bestaat tussen besmet zijn en geïnfecteerd zijn met covid-19.

Het volgende is wat de Wikipedia hier over zegt:

Men spreekt over een infectie als een micro-organisme, virus, prion of parasiet in een levend wezen is binnengedrongen en zich daar vermenigvuldigd heeft (dit hoeft niet schadelijk te zijn). Wanneer het organisme dusdanig veel schade aanricht dat het normaal functioneren van de gastheer is verstoord, spreekt men van een infectieziekte. In het ergste geval kan een infectie leiden tot de dood van het geïnfecteerde individu. Het micro-organisme wordt bij een ziekmakende infectie het pathogeen (de ziekteverwekker) genoemd. Als de ziektekiemen zich nog niet vermenigvuldigd hebben,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: