Coronaschip met 500 IC-bedden aangeboden – het kabinet heeft het niet eens overwogen en Tamara van Ark liegt? | Stichting Vaccin Vrij

coronaschip-met-500-ic-bedden-aangeboden-–-het-kabinet-heeft-het-niet-eens-overwogen-en-tamara-van-ark-liegt?-|-stichting-vaccin-vrij

07-01-21 10:18:00,

Ronald Brautigam is een zakenman die leidinggeeft aan het familiebedrijf Romas Marine, gelokaliseerd in Monaco.[1] Al op 14 oktober heeft hij de Nederlandse regering een kant-en-klaar coronaschip met 500 IC-bedden aangeboden.[2] Maar kennelijk het kabinet tot nu toe niet eens de moeite genomen om dit aanbod te onderzoeken.

 
Het is te gek voor woorden; dezelfde politici die de burgers in de tang hebben met een genadeloze lock-down en in de media durven zeggen hoe zwaar het overbelaste zorgpersoneel het heeft, halen hun neus op voor 500 IC-bedden plus Nederlands personeel?

Hoezo kunnen er wel spoedmaatregelen genomen worden die de vrijheid van de bevolking inperken en grote schade aanrichten, maar niet om de kapot bezuinigde IC-capaciteit op te schalen, zelfs niet als dat wordt aangeboden?

 
Op 05-01-21 stelt Wybren Haga weer eens vragen in de Tweede Kamer waar politici kennelijk geen raad mee weten. In dit geval is dat Tamara van Ark. Haga vraagt over het Coroana-schip dat is aangeboden: “Is dat onderzocht en waarom is dat afgewezen?”3

Wat zou het toch fijn zijn als politici gewoon eerlijk antwoord zouden geven: Ja, of nee – en dan de conclusie of reden. Van de vijf minuten die van Ark nodig heeft om met een grote boog om de hete brei heen te draaien is er één zin belangrijk. “We hebben geen gebruik gemaakt van dit aanbod”. Uiteraard is de vraag waarom niet. Daar moest van Ark eens even induiken, want dat kon ze niet zo beantwoorden. Gelukkig blijft Haga doorvragen en zegt: “Blijkbaar weet de minister niet wat die afweging is geweest. Is het mogelijk dat wij die afweging kunnen krijgen?” En deze episode eindigt met de belofte dat zij “zal proberen om erop terug te komen”.3

Het zou ons verbazen als ze erop terugkomt. Het gaat kennelijk niet om een tekort aan IC-bedden, maar om de hele “noodtoestand” gaande te houden.

Wanbeleid en leugens?

 
man in shock

In tien maanden tijd hadden we een Coronahospitaal uit de grond kunnen stampen. Maar we hebben 92 miljard besteed aan “coronamaatregelen” die het midden en kleinbedrijf kapot maken en de maatschappij ontwrichten.4

Bovendien zegt van Ark dat zij Brautigam ervan op de hoogte heeft gesteld dat er geen gebruik wordt gemaakt van zijn aanbod.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: