Ex Wall Street bankier legt uit wat de bedoeling is van covid-19

ex-wall-street-bankier-legt-uit-wat-de-bedoeling-is-van-covid-19

07-01-21 09:53:00,

slavernij is het doel van covid-19Uiteindelijk wordt alles op deze wereld helaas nog altijd bepaald door de centrale bankiers.

Het zijn dan ook deze bankiers die covid-19 hebben bedacht om een totale verandering in de maatschappij te bewerkstelligen.

Alle sporen leiden uiteindelijk altijd weer naar dezelfde daders. Keer op keer op keer, zonder mankeren.

Of je nu kijkt naar 9/11 of naar de nep coronapandemie, alle sporen leidden naar dezelfde daders. Daders die we hier voor het gemak de bankiers zullen noemen.

Hieronder staat een interview met een oude rot in het financiële vak, de voormalig Amerikaanse staatssecretaris en Wall Street bankier Catherine Austin Fitts, een dame waar wij al regelmatig aandacht aan hebben geschonken.

Wat Fitts zegt is dat de Amerikaanse dollar die jarenlang heeft gefungeerd als reservevaluta van de wereld een beetje aan haar einde is gekomen. Er moet een nieuw systeem komen, maar dat is nog niet helemaal klaar. Het zal ook niet meer op geld gebaseerd zijn, maar op transacties, digitaal wel te verstaan, waardoor de bankiers via de voor hen werkende overheden precies weten wat iedereen uitspookt.

Echter, van het oude naar het nieuwe systeem omschakelen is niet iets dat mensen graag vrijwillig doen, dus is er een vijand nodig om een dergelijke overgang te bewerkstelligen. Niet zomaar een, het moet een onzichtbare en ongrijpbare vijand worden, net zoals na 9/11 met de “war on terror”.

Het moet bovendien een vijand zijn waarvoor de bevolking met behulp van de door de bankiers gecontroleerde mainstream media bang genoeg gemaakt kan worden. En toen ineens was daar de voor de bankiers reddende engel: covid-19. Weliswaar door hen zelf gecreëerd, maar een kniesoor die op dat soort futiliteiten let.

En zo gaan we volgens Fitts van een democratie naar een technocratie.

Technocratie is een organisatorisch systeem, waarbij de beleidsmakers beslissen aan de hand van adviezen van deskundigen op deelterreinen, veelal wetenschappers of ingenieurs.

Je ziet dit systeem al dagelijks aan het werk bij ons. Degenen die beslissen wat er in ons land gebeurt zijn de deskundigen, in dit geval de medisch deskundigen en wetenschappers. Het kabinet regeert niet langer zelf, het neemt opdrachten aan van de medische wereld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: