Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten? – Xandernieuws

werd-bestorming-capitol-met-hulp-van-politie-uitgevoerd-door-vermomde-antifa-militanten?-–-xandernieuws

07-01-21 10:21:00,

Trump aanhangers, of vermomde Antifa? (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————

Conservatie radio presentator: ‘De burgeroorlog is begonnen’

—————————————————————————————————————————————

04.10 – Er zijn foto’s en video’s opgedoken waaruit valt op te maken dat de bestorming van het Capitol mogelijk werd uitgevoerd door Antifa en Black Lives Matter militanten. Op een pamflet van Antifa staat te lezen dat aanhangers zich als Trump aanhang en politie agenten moesten verkleden. Op video’s is te zien hoe de politie de bestormers geen strobreed in de weg legt, en hen eerder lijkt te helpen. Mike ‘Natural News’ Adams heeft het daarom over een 100% false-flag operatie. Er zijn echter ook interviews met Trump-aanhangers die in het Capitol zijn geweest. Vooralsnog is dus niet met zekerheid te zeggen wat er precies is gebeurd. Wel lijken de harddisks van Nancy Pelosi te zijn gedownload en/of gestolen (2).

Volgens Adams is de ‘false flag’ bestorming van het Capitol, waar ook explosieven zouden zijn gevonden (3), bedoeld om Trump aanhangers als gewelddadige terroristen neer te zetten, die vervolgens keihard door het regime Biden-Harris zullen worden aangepakt. Tenminste, als Trump zijn verzet tegen deze staatsgreep opgeeft of wordt uitgeschakeld. Adams laat als bewijs onder meer een foto zien van een zwaar getatoeëerde, als ‘Viking’ geklede man, die de bestorming zou hebben geleid. Dit is duidelijk dezelfde persoon die in 2020 bij een Black Lives Matter rally werd gefotografeerd.

De vraagt rijst dan: wie doet zich eigenlijk als wie voor? Is het stom toeval dat zo’n bijzonder opvallend personage zich uitgebreid laat fotograferen bij een extreemlinkse demonstratie, en vervolgens voorop gaat bij de bestorming van het Capitol? Het lijkt wel erg makkelijk zo om meteen van een ‘false flag’ te kunnen spreken, ook al lijken twee video’s (Brighteon 1 / Brighteon 2), waarop te zien is hoe agenten (maar zijn het echte?) de bestormers gewoon hun gang laten gaan en zelfs lijken te helpen, deze aanname te ondersteunen.

Antifa pamflet: ‘Vermom je als Trump supporters’

Er is ook een Antifa pamflet opgedoken waarop de communistische ‘kameraden’ letterlijk worden opgeroepen om ‘zich als patriotten / Trump supporters te vermommen, MAGA petten, USA vlaggen en 3%er insignes te gebruiken,’ en dat ‘een overtuigend politie uniform nog beter is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: