Alert: De obsessie van Bill Gates voor bevolkingscontrole zou hem in diskrediet moet brengen – Frontnieuws

alert:-de-obsessie-van-bill-gates-voor-bevolkingscontrole-zou-hem-in-diskrediet-moet-brengen-–-frontnieuws

08-01-21 08:44:00,

– De dag zal zeker komen dat de hele mensheid gedwongen zal worden om de vermeerdering van de menselijke soort te controleren, omdat er geen verdere mogelijkheid zal zijn om de productiviteit van de aarde aan te passen aan de voortdurende toename van de populatie. Adolf Hitler, Mein Kampf, 1925

Ondanks zijn grote betrokkenheid bij “gezinsplanning” voor arme landen over de hele wereld, is Bill Gates geen gekozen functionaris, noch heeft hij een achtergrond in de gezondheidszorg. Met zijn aangetoonde obsessie voor bevolkingscontrole heeft Gates alleen invloed omdat hij een linkse activist met geld is. De excentrieke miljardair en zijn vrouw treden in de eugenetische voetsporen van de radicale socialistische Planned Parenthood-stichter Margaret Sanger, een mede-Malthusiaanse, die ook “geboortebeperking” propageerde om haar verlangen om de planeet te bevrijden van degenen die ze ongeschikt achtte te bevorderen, schrijft Rair.

Socialistische Eugenetisten en de Fabian Society

Onder de neo-malthusianisten ten tijde van Sanger’s leven bevonden zich socialistische grootheden als Havelock Ellis, George Bernard Shaw, H.G. Wells, Stella Browne, C.J. Gamble (Pathfinder International oprichter), Knight Dunlap (voorzitter van de American Psychological Association & oprichter van het Journal of Psychology) en Marie Stopes, die Margaret Sanger ontmoette op een bijeenkomst van de Fabian Society in 1913.

Fabian Society Coat of Arms

De Fabian Society “is een Britse socialistische organisatie die tot doel heeft de principes van het democratische socialisme te bevorderen door middel van progressieve en reformistische inspanningen in democratieën, in plaats van door revolutionaire omverwerping”. Hun wapenschild is letterlijk een wolf in schaapskleren. Terwijl Margaret Sanger een Fabian was, samen met veel van haar mede-eugenetisten (George Bernard Shaw ontwierp een gebrandschilderd beeld van de vroege Fabianen), werd Bill Gates senior door de Fabian Society geprezen voor het ondersteunen van “Fabian voorstellen”.

Deze auteur zal dat herhalen: Bill Gates, Sr. werd geprezen door de Fabian Society voor het steunen van “Fabian voorstellen”.

In 1914 publiceerde Margaret Sanger de Woman Rebel, waarin meisjes werden geïnstrueerd “te pleiten voor het voorkomen van conceptie …” In Vol. 1, nr. 6, augustus 1914 verklaarde Margaret Sanger: “Gevangen kameraden van de arbeidersklasse zijn keer op keer gered uit de klauwen van het monster Kapitalisme …”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: