BioNtech had al in 2019 intranasaal vaccin ‘Delevering the messenger’ en CRISPR lees/schrijf toepassing

biontech-had-al-in-2019-intranasaal-vaccin-‘delevering-the-messenger’-en-crispr-lees/schrijf-toepassing

08-01-21 02:11:00,

fotobron: americandairymen.com

In vele artikelen heb ik genoemd dat de PCR test vermoedelijk een CRISPR enzym inbrengt dat online lees- en schrijf functionaliteit biedt. De website Science Direct publiceerde in 2019 een artikel waarin BioNTech genoemd wordt als partij die met intranasaal vaccin en CRISPR technologie bezig is. Laat BioNTech nou ook net het bedrijf zijn dat samen met Pfizer een belangrijke leverancier van de vaccins is.

Mijn vermoeden is dat grote delen van de bevolking via de PCR test een CRISPR “switch” ingebracht hebben gekregen. Helemaal nu ook de zelftest kits in opkomst zijn, leek het me de moeite waard om dit nog eens nader te onderzoeken. Als mijn stelling klopt en de test levert een CRISPR “switch” af, dan kan ieders DNA vanuit het (5G) netwerk geprogrammeerd worden om een ‘virusreactie’ aan te zetten (lees verder onder de tweet).

These vending machines dispense COVID-19 self-test kits on the campus of UC San Diego. There are also drop-off bins for people to place their samples. UCSD is requiring on-campus students and employees to test for COVID-19 weekly. pic.twitter.com/pr1QmyKnXs

— CBS 21 News (@CBS21NEWS) January 4, 2021

In dit artikel, waarin ik uitleg waarom u anderhalve meter afstand moet leren houden vanwege die remote-control functionaliteit, lichtte ik tevens toe hoe die remote control functionaliteit werkt met gerichte pulsen vanuit het netwerk. Daar heb je wel een behoorlijke dichtheid (veel zenders) voor nodig, maar de 5G masten moeten ook op een grote dichtheid staan. Nee, ik zeg niet dat 5G ziek maakt (wat overigens niet uit te sluiten valt), maar ik zeg dat 5G nodig is voor de CRISPR lees- en schrijffunctionaliteit waarmee je DNA vanuit the cloud kunt editen. Lees dat artikel nog eens goed voor een goed begrip.

De vraag die ik in dit artikel onder de loep neem is de vraag of je via de neus een vaccin of CRISPR enzym af zou kunnen leveren. In 2016 publiceerde dezelfde website al dit onderzoek van de Key Laboratory of Drug Targeting, Ministry of Education, West China School of Pharmacy, Sichuan University, Chengdu 610041, People’s Republic of China. Daarin vinden we de volgende tekst (waarvan hier enkele volzinnen):

Intranasale mRNA-vaccinatie biedt een flexibele en gemakkelijke aanpak.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: