De Gevaarlijke Alliantie tussen de Rothschilds en het Vaticaan van Franciscus – Viruswaarheid

de-gevaarlijke-alliantie-tussen-de-rothschilds-en-het-vaticaan-van-franciscus-–-viruswaarheid

08-01-21 02:28:00,

Hemeltjelief! De meest globalistische en interventionistische paus sinds de kruistochten van de 12e eeuw heeft een alliantie gevormd met de belangrijkste mensen in het wereldwijde financiële systeem onder leiding van niemand minder dan die van de adellijke bankiersfamilie, Rothschild. De nieuwe alliantie is een joint-venture die ze “Council for Inclusive Capitalism with the Vatican” noemen. De onderneming is een van de meer cynische en, gezien de deelnemers, meest gevaarlijke fraudes die worden bevorderd sinds Davos World Economic Forum (WEF) goeroe en Henry Kissinger protegé, Klaus Schwab, “The Great Reset” van de kapitalistische wereldorde begon te promoten. Wat is en wat zit er achter deze zogenaamde “Council for Inclusive Capitalism with the Vatican”?

Op hun website verkondigen ze in een typische VN-dubbelspraak: “The Council for Inclusive Capitalism with the Vatican” is een beweging van de leiders van het bedrijfsleven en de publieke sector in de wereld die werken aan een meer inclusief, duurzaam en betrouwbaar economisch systeem dat tegemoetkomt aan de behoeften van onze mensen en de planeet”. Een duurzamer, betrouwbaarder economisch systeem? Klinkt dat niet als de beruchte VN-agenda 21 en haar “dochter” Agenda 2030, het globalistische masterplan? Ze beweren: “Inclusief kapitalisme gaat in wezen over het creëren van waarde op lange termijn voor alle belanghebbenden – bedrijven, investeerders, werknemers, klanten, overheden en gemeenschappen.”

Zij vervolgen: “De leden van de Raad gaan verbintenissen aan die in overeenstemming zijn met de pijlers van het World Economic Forum International Business Council voor duurzame waardecreatie – mensen, planeet, beginselen van bestuur en welvaart – en die de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling bevorderen. 

Bij de aankondiging van de overeenkomst met het Vaticaan, verklaarde Lynn Forester de Rothschild: “Dit Concilie zal de waarschuwing van Paus Franciscus volgen om te luisteren naar “de schreeuw van de aarde en de schreeuw van de armen” en een antwoord te geven op de eisen van de maatschappij voor een rechtvaardiger en duurzamer groeimodel”.

Hun verwijzing naar het World Economic Forum van Klaus Schwab is geen toeval. De groep is de zoveelste frontgroep in wat een globalistische aanval aan het worden is om te proberen een sceptische wereld te overtuigen, dat dezelfde mensen die het post-1945-model van de door het IMF geleide globalisering en giga-corporate entiteiten machtiger dan regeringen creëerden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: