TOONAANGEVENDE VIROLOOG ZEGT CORONAVIRUS PANDEMIE IS “DE GROOTSTE HOAX OOIT OP EEN ONWETEND PUBLIEK”

toonaangevende-viroloog-zegt-coronavirus-pandemie-is-“de-grootste-hoax-ooit-op-een-onwetend-publiek”

08-01-21 02:05:00,

Een vooraanstaande viroloog en patholoog in Canada vertelde overheidsfunctionarissen dat de coronaviruspandemie “de grootste hoax ooit is gepleegd tegen een nietsvermoedend publiek” en dat “papieren maskers en stoffen maskers gewoon deugdsignalering zijn”.
“Ik weet misschien een beetje van dit alles”, verduidelijkt hij, zoals Dr. Roger Hodkinson wijst op zijn positie als CEO van Western Medical Assessments, een Canadees biotechnologiebedrijf dat Covid-tests vervaardigt.

“Positieve testresultaten betekenen niet, onderstreept in neon, een klinische infectie”, voegt hij eraan toe, wat overeenkomt met de ervaring van Tesla CEO Elon Musk die onlangs de krantenkoppen haalde nadat hij op één dag twee positieve en twee negatieve tests had ontvangen.

Something extremely bogus is going on. Was tested for covid four times today. Two tests came back negative, two came back positive. Same machine, same test, same nurse. Rapid antigen test from BD.

— Elon Musk (@elonmusk) November 13, 2020

Hodkinson is van mening dat alle asymptomatische Covid-tests moeten stoppen omdat het “openbare hysterie veroorzaakt” rond het virus, wat heeft geleid tot levens vernietigende lockdowns en andere draconische beperkingen voor burgers.

Als het om maskers gaat, zegt Hodkinson dat ze “volkomen nutteloos zijn. Er is geen enkele bewijsbasis voor hun doeltreffendheid… Sociale afstand nemen is ook nutteloos ”, stelt hij,“ omdat Covid wordt verspreid door aërosolen die ongeveer 30 meter reizen voordat ze landen. ”

De wetenschap is vaak tegenstrijdig over de effectiviteit van het dragen van een masker. Sommige onderzoeken vinden dat ze heel goed werken, andere niet, en sommige suggereren zelfs dat het virus evolueert om het dragen van maskers helemaal te omzeilen.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

“Ze worden meestal niet eens effectief gedragen. Het is volkomen belachelijk. Het zien van deze ongelukkige, ongeschoolde mensen – ik zeg dat niet in negatieve zin – het zien van deze mensen die rondlopen als lemmingen die gehoorzamen zonder enige kennisbasis om het masker op hun gezicht te zetten. ” – Dr. Roger Hodkinson

“Er is een volkomen ongegronde publieke hysterie die wordt aangestuurd door de media en politici”, zegt de dokter, te midden van een tweede drang naar bredere lock-downs, verplichte maskers, afgedwongen sociale afstand en avondklokken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: