‘Topadvocaat heeft getuigenverklaring dat Italiaans defensie bedrijf spil vormt in gestolen verkiezingen VS’ – Xandernieuws

‘topadvocaat-heeft-getuigenverklaring-dat-italiaans-defensie-bedrijf-spil-vormt-in-gestolen-verkiezingen-vs’-–-xandernieuws

08-01-21 08:42:00,

—————————————————————————————————————————————-

‘Ook Italiaanse premier Conte en generaal Graziano, hoofd Militaire Comité EU, nauw betrokken’

—————————————————————————————————————————————-

Een bekende Italiaanse topadvocaat is in het bezit van een beëdigde schriftelijke verklaring waarin een direct betrokken persoon (Arturo d’Elia, ex-hoofd IT) getuigt dat het grote, voor de Italiaanse overheid werkende cyber security-defensie bedrijf Leonardo er via een satellietverbinding voor heeft gezorgd dat enorme aantallen stemmen voor Donald Trump aan Joe Biden werden gegeven. De medeplichtigen van Leonardo zouden tot in de hoogste militaire- en inlichtingentop van zowel de VS als de EU zitten. Dat onderstreept dat we waarschijnlijk getuige zijn van de met afstand grootste verkiezingsfraude ooit gepleegd, en de term ‘globalistische staatsgreep’ meer dan op zijn plaats is. In het verleden zijn er voor veel minder ernstige internationale vergrijpen grote oorlogen uitgebroken.

Debbie Georgatos (AmericaCanWeTalk.org) interviewde op 6 januari Maria Zack, de oprichter van Nations In Action, dat samenwerkt met The Institute of Good Governance. Zack overhandigde de beëdigde verklaring eergisteren aan een aantal Congresleden en de stafchef van president Trump.

‘Italy Did It’

Vertegenwoordigers van Nations in Action hebben bij diverse verkiezingen (o.a. in 2000) in de hertel-teams gezeten, en onthulden bijvoorbeeld de stembusfraude in Broward County in 2018. ‘Ik heb van mijn leven nooit kunnen denken dat we dit ooit zouden meemaken. Het stelen van deze verkiezingen is van een compleet ander niveau… Deze georkestreerde diefstal in Amerika… wij kennen de persoon die zelf de software uploadde, waar ze dit deden, en hoe. Dit is in een beëdigde schriftelijke verklaring gezet en aan de top advocaat van Italië overhandigd.’

#ItalyDidIt was daarom even een wereldwijde trending hashtag. ‘En dat is met reden. Dit IS gebeurd. Het is heel echt. De president heeft gelijk: er heeft buitenlandse inmenging plaatsgevonden, en mensen die daar in dit land aan hebben meegewerkt, moeten worden vervolgd.’

‘Dus deze beëdigde verklaring werd vanmiddag (6 januari) bij het Congres ingediend… Veel (betrokken) mensen (in Italië) geloven dat ze nu Amerika moeten redden, zoals wij hen in WO-2 gered hebben. En dat is precies wat deze geweldige patriotten hebben gedaan.’

Getuige direct betrokken bij uploaden vervalste cijfers naar defensie satelliet

Georgatos: ‘Dus hetgeen werd geüpload waren de instructies om de stemmen te veranderen van Trump naar Biden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: