Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’ noemen – Xandernieuws

al-400.000-mensen-zagen-professor-schetters-het-nederlandse-vaccinatiebeleid-‘hoogst-onverantwoordelijk’-noemen-–-xandernieuws

09-01-21 10:28:00,

—————————————————————————————————————————————–

‘Er is helemaal geen urgentie, meeste mensen zijn gewoon immuun’ – ‘Dit is geen vaccin maar genetische manipulatie’ – Er wordt een heel groot experiment verricht met mensen’ – ‘Lockdown is enkel beleidsbeslissing, we kunnen er NU uit’

—————————————————————————————————————————————–

05.20 – In ruim 2 dagen tijd keken al bijna 400.000 mensen naar een BLCKBX interview met professor dr. Theo Schetters, top immunoloog en al 40 jaar actief in de vaccinindustrie, waar hij zelfs enkele patenten op zijn naam heeft staan. Schetters laat er geen misverstand over bestaan, en noemt het vaccinatiebeleid van de Nederlandse regering ‘hoogst onverantwoordelijk’. Hij maakt zich met name grote zorgen over het toedienen van het experimentele Pfizer mRNA ‘nano’ vaccin, waar op 6 januari in Nederland mee is begonnen, en waar wij al tal van artikelen over hebben geschreven. Schetters bevestigt dat dit feitelijk géén vaccin is, maar genetische manipulatie, iets waar hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel al in oktober 2020 voor waarschuwde (ten aanzien van het Oxford vaccin). Het Pfizer ‘vaccín’ brengt zelfs een potentiële auto-immuunziekte in je lichaam.

‘Vaccineren tegen corona is onnodig, en massa vaccinatie is vanwege onbekende bijverschijnselen en gevolgen hoogst onverantwoordelijk,’ begint Flavio Pasquino van BLCKBX het gesprek met een samenvatting van professor Schetters’ standpunten. Schetters is bioloog, immunoloog en vaccinexpert, en is aan de Universiteit van Nijmegen gepromoveerd op malaria. Hij is tevens bijzonder hoogleraar aan de Universiteit van Pretoria (Zuid Afrika), waar hij vaccins ontwikkelt voor dieren.

Hij is dus beslist geen anti-vaxxer. ‘Maar ik ben niet alleen bezorgd over het vaccin dat gebruikt wordt, maar ook over het feit DAT men kiest voor deze strategie. In mijn beleving is het niet nodig om nu de totale bevolking – de wereldbevolking als het aan sommige mensen ligt – te vaccineren tegen corona. Het huidige vaccin maakt gebruik van een nieuwe techniek: mRNA.’ Deze techniek hebben we het afgelopen jaar al vaak uitgebreid op deze site besproken.

‘Dit is geen vaccin maar genetische manipulatie’

‘Deze techniek is nog nooit breed ingezet voor gebruik bij mensen. Ik heb dus heel veel zorg over de haast waarmee dit gebeurt, en het gebrek aan data over de veiligheid en de effectiviteit van dit soort vaccins.’

Pasquino: ‘Jouw zorg wordt gedeeld door meerdere mensen uit het vak,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: